Обичат ли косми жените?

14.02.2017, 20:15

И още няколко полезни съвета

   
 
Обичат ли косми жените?

Когато стане дума за обезкосмяване, преди всичко не забравяй, че си мъж. Единствените гладки крака, които жените харесват са техните собствени. Разбира се, всеки си има предпочитания и ние нямаме намерение да ти казваме какво да правиш.Но ето няколко съвета от нас, за да вникнеш в предпочитанията на жените.

В обезкосмяването няма нищо задължително, но в днешно време го свързваме най-вече с добрата лична хигиена. Затова голяма част от жените предпочитат партньорите им да са поне частично епилирани.

И нека си дойдем на думата! Що се отнася до обезкосмяването на интимната зона, не е необходимо се епилираш изцяло. Само тук там, за да се намира по-лесно все пак..

Жените не харесват космати гърбове. Това е зоната, която трябва да обезкосмиш незабавно, на секундата!

1859866

Гърдите са зона, която жените не биха искали да епилираш особено много. Лека поддръжка е за предпочитане, но нищо повече от това.

1859864

При брадите обаче въпросът е спорен. Всяка жена си има предпочитания, затова ще трябва да се консултираш с партньорката си. При всички случаи избягвай визията на джихадист от Ислямска държава.

В никакъв случай не си скуби веждите. Единственото оформяне на вежди, което можем да признаем е в случай, че не са две, а една.

1859865

Подмишниците са другата задължителна зона, която трябва да мине през една, две ленти кола маска. В противен случай ще понамирисвате повече, отколкото трябва.

И накрая – не прекалявайте с дезодоранта, мийте си зъбите редовно. И запомнете, че няма нищо срамно да използвате крем за ръце, когато ръцете ви са загрубели твърде много.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ