Направи идеално впечатление от пръв поглед!

22.11.2016, 18:45

Абсолютно възможно е! Но само ако спазваш тези условия!

   
 
Направи идеално впечатление от пръв поглед!

Универсални съвети за всички! Действат навсякъде, по всяко време и с всички жени. Чети внимателно и се запознай с предварителните условия.

Важна бележка: тези съвети не са за типове, които изглеждат като Джеймс Франко или Райън Гослинг, или там, който сега се води актуален сред жените. Погледни се в огледалото и си отговори честно "Приличам ли на Джеймс Франко?", ако отговорът е положителен – затваряй статията и не си губи времето, но ако не е – продължавай да четеш.

Важна забележка 2: предварително се убеди че го искаш! Жените инстинктивно усещат неискрената имитация на интерес. Дори да успееш да я заблудиш – всичко ще стана доста зле.

1810068

1. С какво си облечен? Няма да повярваш, но намачканата риза и пуловера на ромбове могат да я откажат още преди да си се опитал да се запознаеш с нея.

2. Обувки! Никога евтини – никога мръсни. Чистите хубави кецове могат да ти спестят много лоши впечатления.

3. И като цяло – избери си стил. Не се обличай просто, за да не ходиш гол. Разгледай няколко списания, влез в нашата категория "стил". Днес болшинството от хората се обличат ужасно, а когато намериш твоя начин, моментално се извисяваш над останалите с поне две идеи.

4. И като сме тръгнали да говорим за външен вид, обърни внимание на окосмяването (твоето, не на момичето). Говорим ти за прическата и брадата. Ако имаш прическа ходи на фризьор поне веднъж месечно, а ако ти е трудно да оформяш брадата, същото важи и за бръснаря. И не забравяй, ако нямаш брада – бръсни се, ако си плешив – също.

1810062

5. Аромати. Винаги използвай парфюми, дезодоранти, афтършейв и т.н.

6. Винаги излизай с чисти дрехи!

7. Усмихвай се. В българското общество усмивката има спорен ефект, но тук говорим за жени, а там усмивката е незаменима. Тренирай пред огледалото (там може да прекарваш повече от 5 секунди седмично) – кой знае, може да се окаже, че се усмихваш като Владо Кузов. Тогава по-добре без усмивка, но с добрина в очите.

8. Класическа хитрина за привличане на внимание – фиксирай поглед, леко в страни от девойката, направи вид, че търсиш сервитьорката, например. Периферното зрение на мацката (при жените е особено развито) ще улови, че някои я наблюдава и тя инстинктивно ще те погледне. След това моментално обърни погледа към нея, един вид: "Вие първа ме погледнахте, здравейте!".

9. Смелостта излиза на открито, когато във лицето ти дъхти опасността. Само не бъркай смелостта с наглостта, още повече с пошлостта. Наглост – това е безцеремонно да нарушиш личното ѝ пространство и да седнеш на масата без покана. Пошлост – това е, докато сядаш на масата да ѝ кажеш "Вашата майка не си ли търси...", даже няма да го допишем. Смелост – това е да не се опулиш и да се правиш, че нищо не е станало, когато най-накрая привлечеш вниманието на момичето, което харесваш.

10. Скромността също излиза на открито – може да не е в лицето на опасността, но девойките я оценяват. Ти си възпитан и галантен джентълмен, който макар да не иска да се натрапва – осъществява контакт с красивото момиче.

1810047

11. След първия контакт, не се хвърляй да купуваш питиета, цветя, салфетки и прочие. Тук ще ти помогне неангажиращ разговор на някоя тема извън клишето и стабилно чувство за хумор.

12. Не падай духом, ако не се получи, всички научни открития и изследвания не могат да гарантират, че двама непознати ще успеят да намерят общ език на обществено място.

1810069

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ