Мъжки стилни грешки, които отблъскват жените

28.04.2016, 12:45

Поддържайте се в умерени граници

   
 
Мъжки стилни грешки, които отблъскват жените

В продължение на много години мъжете не са обръщали никакво внимание на външния си вид. Сега май обръщат прекалено внимание на това. Така става актуално твърдението, че вече е нормално да видите момиче с мустаци да държи за ръка момче с оскубани вежди. Но тук ще се състедоточим върху стилните грешки, които мъжете правят и отблъскват жените.

1696016

Мустаци

Мовембър е много хубава инициатива, но много малко са мъжете, на които им отиват мустаци. Затова, след като приключи ноември и мустаците ви изпълнят предназначението си, не се колебайте да ги обръснете, защото жените не си падат много по тях. Ако пък страдате от рядко лицево окосмение, изобщо не експериментирайте с мустаци.

1696020

Прекалено оскубани вежди

Никоя жена няма да се чувства добре в компанията на мъж, който ходи на козметик по-често от нея и има по-тънки вежди. Ако имате моноведжа и доста обилно окосмение над очите, то обезателно трябва да се погрижите за него, но в допустимите граници.

Къпане и парфюмиране

Разбира се, че е хубаво да се къпете редовно и да слагате парфюм. Но не позволявайте парфюмът ви да влиза две минути преди вас в стаята. След душ си пръснете един-два пъти от парфюма, а не половината шише.

1696017

Прекалено гелосване

Ако имате прическа, която изисква поддържане с гел, вакса, пяна, това е ок, но никога не слагайте прекалено много помади на главата си. 

1696014

Набола брада

Жените не харесват наболата брада, защото ги боде и дразни, когато ги целувате. По-дългата брада вече е добър вариант, тя е по-мека и не боцка.

1696018

Прекален изкуствен тен

Някои мъже прекаляват с продуктите за изкуствен тен и изглеждат смешни в очите на дамите.

1696019

Избелващи продукти за зъби

Никой не иска да гледа жълти зъби, но и прекалено белите, като порцелан, също не са добър вариант. Прекалено е. Рекламите преувеличават с продуктите за избелване, а в реалния живот никой няма толкова естествено бели зъби. Затова говорете със зъболекаря си какво е най-добре да позлвате за избелване на зъбите в домапни условия. Ибягвайте продукти, които са прекалено агресивни и киселинни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ