Как да бъдете най-сексапилният мъж на земята

24.03.2016, 18:00

Проучванията говорят

   
 
Как да бъдете най-сексапилният мъж на земята

Много ясно, че няма идеален мъж, освен може би Крис Хемсуърт - гадното му ко*еле, но всички ние се стараем да бъдем привлекателни за жените. Затова тук ще закърпим един образ, тип Франкенщайн, на най-сексапилния мъж на земята, според проучванията на женското мнение и това, което дамите са казали, че харесват в мъжете. 

Пуснете си брада, но не твърде дълга

Жените харесват брадясали мъже, важното е колко са брадясали. Колко точно - с брада на около 10 дни. Това най-много се харесва на дамите, а най-малко им харесва гладко обръснат мъж. Явно не е мит, че жените обичат нещо да им боцка. Брадата на около 5 дни не е за предпочитане, както и много дългата.

Пийте бира, вместо вино, и яжте месо

Очевидно жените не харесват вегетарианци, а мъже, които си хапват месо. Месо и картофи. И предпочитат мъже, които пият бира, не вино или твърд алкохол, а бира.

Не бъдете мързеливи, вършете и домакинска работа

От проучванията става ясно, че жените намират мъже, които домакинстват, за много секси. При женените двойки дори тръпката, която жената изпитва, когато види мъжа си да домакинства, резултира в секс.

Доминирайте в спалнята, закриляйте пред хората

Жените харесват повече мъже, които доминират в леглото. Но в обществото дамите държат да бъдат закриляни от своя партньор. Не да бъдат третирани като собственост, а да бъдат закриляни. Има разлика.

Бъдете забавни

Изтъркано, но доказан факт - жените харесват мъже, които ги забавляват и разсмиват, дори в проучванията това е най-важното качество, което една жена търси в мъжа.

Височината също помага

Е, това няма как да го променим, но да си знаете, че високите мъже повече привличат жените. Дори жените казват, че височината на мъжа е толкова важна, колкото и размерът на пениса му. 

Бъдете верни

Оказва се, че за жените верността е на едно от първите места, по-важна от това как изглежда мъжът, колко е висок и т.н. Така че да си добро момче не е отживелица. Жените ценят това.

Белезите ви не пречат

Даже напротив. Не се опитвайте да прикриете белези, ако имате такива, дори по лицето. Може и да се учудите, но жените намират мъже с белези на лицето за много по-сексапилни.

Защитавайте страната си

То не е тайна, но пак се доказва, че жените си падат по мъже с униформи, мъже, които са били награждавани за храброст и които са се били за страната си. Да обобщим: жените искат мъжът да се бори само за две неща - за любовта и за страната си.

Изберете си инструмент

Естествено, че жените в проучванията са посочили, че намират мъжете с китара за по-секси. Така че, направете си снимка с китара. Може изобщо да нямате представа как се свири на нея, но това ще ви спечели повече обожателки и най-малкото повече харесвания във Facebook.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ