Защо мъжете никога не трябва да носят джапанки?

01.03.2020, 14:00

Помисли си...

   
 
Защо мъжете никога не трябва да носят джапанки?

Да, разбираме, че навън е 40 градуса, но не можеш да шляпаш по улиците като идиот с гумените си джапанки. Мястото им е в банята и на плажа! И са подходящи за носене само от деца, не и от голям, здрав мъж.

Но каква е драмата с джапанките?

Истината е, че изглеждат тъпо. Вдетиняват те, пък и понякога от тях се носи доста неприятна миризма. Пък и не можеш да се появиш в офиса по джапанки, нали така?

Да не говорим, че джапанките и сандалите не са най-безопасните обувки, които можеш да си сложиш. Едва ли искаш да ти се забие пирон в крака, докато се разхождаш най-спокойно в някой приятен летен ден. Краката ти постоянно се сблъскват с камъчета, пясък и какви ли още не боклуци.

Все пак, ако си твърдо решен, че това лято ще носиш джапанки, поне се постарай да не са от онези, които минават през пръстите. Другият вид е много по стабилен и ще ти спести известни "травми” по време на всекидневните ти занимания.

За да ти бъде комфортно в топлите летни дни можеш да изпробваш обувки от този тип, които са леки и удобни и същевременно изглеждат добре.

1936240

***

1936241

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ