Брадата те прави красив и здрав

Официално доказано!

   
 
Брадата те прави красив и здрав

Наскоро от университета в Южен Куинсланд (Австралия) публикуваха заключителните данни от проучване, проведено през 2013 година.

Ето какво се оказа. Тази част от изследваните мъже (92%), които били с брада, страдали от доста по-малко дерматологични заболявания. Брадата спомага за защитата на лицето от ултравиолетовите лъчи на слънцето.

И още - преди няколко години учените излязоха със становище, че брадата е смърт за астматиците. Това се оказаха глупости, тъй като брадата се явява естествен филтър за праха и вредните частици (природата, все пак, не случайно те е надарила).

Последният плюс: освен да те предпазва от слънцето, брадата поддържа кожата свежа и млада (жалко че околните не могат да го оценят). 

1575973

Що се отнася до красотата, 75% от жените харесват брадати мъже. Това са последните проценти от анкетата, проведена в американските женски списания през тази година.

Как стоят нещата с жените в България – вадим ти следната извадка от женски форум:

Запазваме оригиналния правопис на публикациите! 

Какво мислят жените за брадата

Страшно много харесвам мъже с брада. Точно такава за каквато говориш. Намирам го за секси и мъжествено. Но не на всеки мъж отива брада. Зависи от пропорциите на лицето. И аз съм на мнение, че повечето не само момичета, но и жени харесват такива мъже. 

Ж 25

***

Обожавам просто супер. Мисля, че брадата прави някой момчета да изглеждат по големи, което е найстина добре! Това е единия

2-то което е предпочитам момчето до мен да е с брада, по ми харесва и е много сладко когато някои от бившите ми ме целуваше.. Аз поне си умирах от кеф да усещам брадата му и да ме боцка. Невероятно е. Да добре е да има разнообразие и да се бръснете. Но аз лично бих предпочела човекът до мен да си е брадат мммм.

***

Много е секси... на някои им отива дори и неоформена брада, стига да не е дълга.

***

Обожавам мъже с набола и поддържана брадичка. Обаче всеки човек има различно мнение... така че не можеш да очакваш всяко момиче да те харесва с брада или гладко избръснат. Въпрос на избор... Както се харесваш - така ходи.

***

И аз предпочитам брадясали мъже, много по-секси са от гладко избърснатите :)
Има едно неудобство обаче - много боцкат при целувки, особено ако ти е чувствителна кожата, а моята направо пламва. 
Ж32

***

Няма нищо по готино и по-възбуждащо от това да ме драска мъжка брада! :d

***

И така нататък, и така нататък...

1575971

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ