Metallica стана новото лице на Brioni!

09.09.2016, 20:15

Сега те не са чудовищата, а красавиците на рока...

   
 
Metallica стана новото лице на Brioni!

И така, Metallica стана новото лице на утрагигамегамодерната италианска марка Brioni. Това е абсолютно скандален момент и за двете страни. Идея нямаме, какво точно да кажем и как да реагираме, за това просто ще ви разкажем за това иначе сакрално събитие.

Сега... за договора, няма какво толкова да го говорим. Ужасно много милиони и билбордове с лика на музикантите по цял свят. Чао метъл тениски, здравейте костюми, които никога няма да си купим. Всъщност съвсем скоро ще зърнем тези билбордове и в София.

Събитието, като цяло се коментира доста ведро от музикантите:

"Щастливи сме, че ни поканиха да станем лица на най добрата италианска марка за мъжки дрехи в света. Обвързваме се напълно с обещанието си да подкрепим първата творческа линия костюми под ръководството на дизайнера Джъстин О' Ши. Освен костюми на Brioni ще рекламираме още смокинги и слънчеви очила на марката."

Ние в Див.бг изразяваме надежда, че това сътрудничество ще стане толкова изгодно, че Metallica ще направи турне Master of Brioni. И може би песента Battery ще звучи така: "Cannot kill the family, Brioni is found in me".

1774772

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ