Boohoo - още един герой в мъжката мода  22 Виж всички снимки

26.04.2012, 12:40

   
 

Неколкократно съм засягала темата за дамската мода и надмощието ѝ в световен мащаб над мъжката мода. Знам, знам, може да ви изглежда странно жена да говори по този въпрос (не е насила, нито е проява на лицемерие), но повярвайте ми и аз се дразня безумно, когато вляза в някой магазин за дамски и мъжки облекла и стигна до извода, че първо - мъжкият отдел е много по-малък от женския и второ – изборът е плачевно беден и еднообразен. Така обикалям няколко магазина с идеята да намеря някоя "достойна" тениска например и приключвам обиколката с празни ръце. А не искам да споменавам какво е положението, когато започна да търся блейзер, но това ще го засегна някой друг път. Сега искам да ви кажа за новото си откритие, което е съвсем във ваша полза.

Британският онлайн магазин Boohoo постъпи много разумно, когато съвсем скоро пусна и мъжка линия дрехи. Облеклата засега са в малко по-лежерен, ежедневен стил, но дори да засегнат само част от ежедневието ви, цените от 4 паунда за аксесоари до 35 паунда за якета ще оправдаят липсата на по-бизнес дрехи. А и ако използвате разумно някои от предложенията им, съвсем спокойно можете да разнообразите работната си визия. Разбира се, вие преценявате доколко е възможно да облечете цветни чино панталони на работа, но повярвайте ми с риза и/или ежедневно сако изглеждат чудесно и в такава комбинация неминуемо привличат погледи.

За да не се чудите дълго как да облечете някой мъжки Boohoo продукт, на сайта на магазина можете да почерпите вдъхновение от секцията "Get the look", където ще разберете как за нормална сума пари да се облечете като Дейвид Бекъм или Тайни Темпа например. Освен това ще се натъкнете и на "His and Hers", където дизайнерите на Boohoo разработват идеи как да се обличате с приятелката си, копирайки известни двойки като Джей Зи и Бионсе и т.н.

Освен това в момента мъжката колекция е с 20% намаление, така че помислете си.

Аз, като човек с опит в пазаруването на мъжки дрехи, подбрах няколко предложения, които чудесно се вписват в текущите тенденции за завръщане на преп стила, денима и бохемството. Вижте ги в галерията ни и след това можете да се потопите в Boohoo.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 4
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 27.04.2012 | 10:58
4 Има доста добри предложения :)
от Не е посочен | 27.04.2012 | 10:52
3 намалението е доста символично за тези дрехи
от Не е посочен | 27.04.2012 | 10:43
2 Добри са :)
от Не е посочен | 27.04.2012 | 10:13
1 наистина мъжките дрехи са доста по-малко и еднообразни
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ