8 стилни съвета как да се превърнете в английски джентълмен

21.11.2014, 18:20

Време е да вдигнем нивото

   
 
8 стилни съвета как да се превърнете в английски джентълмен

Без знчение кой сте и откъде сте, в един момент е хубаво да покажете на околните, че не сте какъв да е. Един от най-стилните начини е като вкарате доза елегантност в гардероба си. Чудите се какво е това ли? Спокойно, след като прочетете следващите съвети, без притеснения ще можете да се превърнете в истински английски джентълмен.

1439589

Тиранти

Сравнени с колана, тирантите са далеч по-удобни, а и поддържат панталона и в най-критични ситуации. Например когато коремът е черезвичайно голям. Всеки английски джентълмен има тиранти в гардероба си.

1439582

Жилетка

Нищо не е толкова стилно, колкото стройна жилетка. Особено ако е елегантно декорирана и притежава интересни копчета. Самият крал Едуард VII често обличал такива одежди.

1439592

Панталони с нормална ширина

Цялата тази мода на вталените, прилепнали по крака мъжки панталони с ниска талия започва малко да накъртва. Границата между този тип панталони и женските вече е съвсем размита и ако искате да ви мислят за сериозен и делови джентълмен, най-добре е да се насочите към мъжките панталони с класически дизайн.

1439584

Кожени обувки

Забравете всичките модерни кежуъл псевдокецове за костюми и останалите тренди изхвърляния. Истинският джентълмен носи класически кожени обувки, защото е стилен, стабилен и защото си тежи на мястото.

1439586

Вратовръзката

Тук ще кажем само две неща: Един аксесоар и много жени.

1439585

Ръкавели

Всяка жена, която види мъж с ръкавели, моментално изписва валутни символи върху очите си. Ръкавелите показват стил, състояние, социален статус...

1439597

Часовник

Английските джентълмени до ден днешен продължават да използват скъпи джобни часовници, но ако вие се притеснявате да покажете аристократизма си с такъв очевиден размах, винаги можете да използвате и класически ръчен часовник.

1439581

Чадър

Какъв английски джентълмен ще сте, ако нямате чадър? Един стилен черен чадър, освен приятен аксесоар може да се окаже и повод за запознанство с някоя изискана дама. Особено ако сте спазили и другите изисквания.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ