8 причини да си пуснете брада

22.10.2014, 11:44

Гъзарско е

   
 
8 причини да си пуснете брада

Зимата чука на вратата и всеки уважаващ себе си мъж обмисля да си пусне брада. Съществуват множество положителни страни на това да пуснеш на спокойствие лицевото си окосмение и то не само през зимата, но и през цялата година. Ако досгеа никога не сте давали свобода на космите си, а сте ги бръснали прилежно, време е да седнете удобно и да се оставите да ви убедим, че е много по-добре да си пуснете брада. Ето ви 8 безспорни причини, доказващи нашата теза:

1. По-евтино е

Ако се бръснете, сметките ви ще са доста по-високи. Ножчетата за самобръсначка са скъпи, ще хабите повече вода, както и ще трябва да си купувате пяна за бръснене, афтършейв и куп други простотии.

2. Позволява ви да сте мързеливи

Пускането на брада ви позволява да поспите 10-20 минути повече. Защо ли? Ами защото няма нужда да се бръснете и съответно ви е нужно по-малко време, за да се оправите сутринта.

3. Изглеждате по-мъдри

Само се сетете за всички мъдри мъже, които познавате... все са с бради, нали? Дори и Господ има брада. Чували сте, че с годините идва мъдростта, а с мъдростта идва идеята, че брадата е готина и няма смисъл да се бръснем. Ако имате нужда от съвет, към кого бихте се обърнали: към гладко избръснатия мъж или към онзи с голямата брада.

4. Жените харесват бради

Все повече жени започват да харесват бради. Вервайте ни. Бройката им се увеличава непрекъснато, което значи, че все по-малко жени си падат по гладкобради.

5. Брадата отива на всеки мъж

Не познаваме мъж, на когото брадата да не му отива. Правете си сметката...

6. Пазят топлина

Няма да разберете колко много топли брадата, докато не си пуснете и не изчакате да дойде зимата. Погледнете го от тази страна - мъжката брада е като козината при животните.

7. Безопасно е

Колко пъти сте се порязвали при бръснене? Много, нали? За съжаление, с каквато и самобръсначка да сте, винаги има опасност да се резнете. А ако не се бръснете, просто не съществува такава опасност.

8. Мъжкарско е

Да си дойдем на думата. Знаете ли кои същества имат бради и трябва да имат бради? Мъжете. Знаете ли кои същества нямат (или поне повечето) бради? Жените. Вие мъже ли сте? Мъже сте! Пускайте брадата тогава!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ