8 неща във външния ви вид, които трябва да видите преди тя да ги е видяла

29.03.2016, 16:00

Не се излагайте!

   
 
8 неща във външния ви вид, които трябва да видите преди тя да ги е видяла

Вярно е, че всеки може да си изглежда, както сам реши, но днес и мъжете, и жените сме станали много взискателни към външния вид на противоположния пол. Затова, с цел да не се излагате, обърнете внимание на някои неща, преди жената, която харесвате да ги забележи и да ви отпише.

Суха кожа

Изобщо не е забранено мъжете да ползват крем, даже е задължително. Той не само че предпазва от изсъхване на кожата, но и предотвратява образуването на бръчки. Представете си как една жена докосва лицето ви и бъде отблъсната от грубата ви сбръчкана кожа. Не искате това, нали?

1675541

Лицево окосмение

Дори и да сме мъже, не означава, че имаме право да си отглеждаме косми на всякакви места и да ги оставяме да растат безконтролно. Всеки уважаващ себе си мъж трябва да озаптява лицевото си окосмение и да го държи в приличен вид.

Дрехи, които си отиват

Не е задължително да сте облечен като модел от списание, но поне обръщайте внимание на цветовете дрехи, които носите. Не се появявайте на среща с комбинацията кафяво и черно. Иначе може да изглежда все едно сте се облекли с първото, изпаднало от гардероба ви.

Косми по тялото

Особено когато отивате на среща, погрижете се да сте добре обезкосмен на съответните места. Да се явите с косми по гърба най-вероятно ще е отблъскващо за вашата половинка.

Зъби

Едно от нещата, което най-много отблъскват жените, са лошите зъби. Затова направете всичко възможно да поддържате зъбите си най-вече здрави, чисти и бели.

Дъх

Не отивайте на среща и на никакви публични места, ухаещи на чесън. Но не само чесънът е бомба за срещите. Ако пушите, твърде възможно е дъхът ви да не е много приятен. Носете си винаги дъвки или освежител за уста, за всеки случай.

Миризмата ви

Вярно е, че жените обичат мириса на мъжка пот, но чак когато се стигне до секс. Преди това искат да миришете на хубаво и чисто. Къпете се и ползвайте парфюм, не правете само едно от двете, а и двете, за да имате успех с дамите.

Положението там долу

Подстрижете се, ако ще ходите на среща, не се явявайте като Чубака там долу. Не сте порно актьор от 70-те, нали?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ