7 начина да бъдете съвременен джентълмен

20.04.2015, 10:34

Ако искате, разбира се

   
 
7 начина да бъдете съвременен джентълмен

Почти сме склонни да се съгласим, че думата "джентълмен", освен че не е българска, не е и особено актуална. По-скоро ни се иска да вярваме, че с времето се е изменила, осъвременила и в крайна сметка съществува под една малко по-различна форма. Затова решихме, че няма да е лошо да ви покажем какво означава един мъж да е джентълмен или кавалер, но в ритъма на съвременността.

1. Когато сте с дама, не си цъкайте на телефона

Освен ако не ѝ показвате нещо или не се налага да отговорите на важно обаждане, не виждаме причина да сте излезли с момиче, а погледът ви да е забит в дисплея на смартфона.

2. Не заблуждавайте дамата

Когато мъж и жена излизат на срещи, за да се опознаят, е силно вероятно те да не се харесат. Случва се и това е съвсем нормално. Най-лошото, което вие може да направите спрямо дамата обаче, е да я заблуждавате, че имате интерес към нея, а действително да нямате.

3. Не бъркайте увереността с нахалството

Съвременните дами продължават да харесват уверени мъже, но когато един мъж е по-скоро нахален, те усещат разликата, така че не си вкарвайте автогол с подобно тъпо поведение.

4. Планирайте срещите

Ако наистина искате да впечатлите момичето, поне малко се постарайте да планирате срещата. Покажете ѝ, че за вас е важно тя да се забавлява, а не просто да се размотавате заедно. Повярвайте ни, това ще я впечатли.

5. Обаждайте се

Наясно сме, че в момента масово хората си чатят, пращат си картинки, емотки и какво ли още не. Все по-рядко си звъним един на друг. Бъдете различен - обаждайте се на дамата, от която се интересувате.

6. Взимайте я за среща

Едно от любимите чувства на дамите е да знаят, че мъжът ще дойде да ги вземе. Така те се чувстват защитени и подсъзнателно започват повече да ви се доверяват.

7. Отваряйте ѝ вратата

Да, може би това е едно от малкото евъргрийн условия един мъж да бъде кавалер. А също така е и едно от най-лесните - отваряйте ѝ вратата. Ако не друго, така поне ще имате възможност да видите задника ѝ ;)

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ