5 причини да не носите бельо

09.09.2016, 15:45

Избавяме хората от много беди...

   
 
5 причини да не носите бельо

Да нося или не?! Така трябва да звучи сакралният въпрос на Шекспир в нашия век. Ние проучихме въпроса, за да ви защитим, за да изглеждате добре и за да сте здрави.

Макар разбира се винаги да се намират консервативни лицемери, които ще кажат, че бельото е хигиеничният и морален избор, сега ще им възразим - причините да не носим се оказаха доста повече. Смело се осланяме на изследванията на доктора на медицинските науки, директорът на клиниката по урология PUR в Клермон, Флорида - Джармин Брамблат.

Вентилация

Бельото не позволява на въздуха свободно да прониква. Това увеличава спарване и стимулира количеството на бактерии и гъбички.  За това по-хигиенично е да не го носите. Ако някои от вас имат притеснения от неприятните миризми, съвременната козметика предлага обширен избор от пудри и прочие талкове.

Удобство

В течение на деня бельото ви събира пот от тялото, за това не е чудно защо след няколко часа започвате да чувствате дискомфорт.

Секс

Психолозите са единодушни - отсъствието не бельо води до по-чести сексуални контакти. Една от причините е, че вие започвате далеч по-често да си мислите за това.

Здраве

Не е наша работа да ви казваме, че тясното бельо води до много проблеми - импотентност, нарушено кръвообращение и прочие гадости

Външен вид

Всички дизайнери са на мнение, че мъжките боксерки малко или много развалят силуета. Все пак не забравяйте, че дънките трябва да се перат два пъти по-често, ако не носите бельо. МАКСИМУМ СЛЕД ВТОРОТО НОСЕНЕ!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ