Суарес vs Киелини: Историята се повтаря

Кой кого ще разкъса на финала на Шампионската лига?

   
 
Суарес vs Киелини: Историята се повтаря

Дори и да не се интересувате от футбол, със сигурност сте чували за Луис Суарес. Ако името не ви говори нищо, то следващото клипче ще ви подсети кой е този футболист и с какво е популярен:

 

Точно така, това е хапещият футболен гений! Последната канибалска проява на Суарес бе по време на Световното първенство по футбол през 2014 г. в Бразилия. Тогава той захапа италианския играч Джорджо Киелини. Заради тази си проява, тогавашният футболист на Ливърпул бе лишен от състезателни права за цели 4 месеца и получи забрана да участва в следващите девет мача на националния отбор на Уругвай. Това, разбира се, не попречи на трансфера му в испанския гранд Барселона. Повече от успешното представяне на уругваеца с екипа на каталунците, помогна на настоящия му отбор да се класира за тазгодишния финал на най-комерсиалния футболен турнир в света - Шампионската лига.

Чудите ли се защо ви поднасяме цялата тази информация? Защото другият финалист на финала а Ювентус, а един от играчите на "Старата госпожа" е... Джорджо Киелини. Би трябвало вече да сте навързали нещата и да осъзнавате каква съдбоносна среща между двама титани на футболното и хапещото изкуство ще се осъществи на 6-ти юни.

След като стана ясно, че двамата футболисти отново ще се изправят един срещу друг, социалните мрежи буквално изригнаха с най-различни колажи и вицове, свързани с човекоядната случка от Световното първенство миналата година. Вижте някои от тях в Sporta.bg.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ