Светът е голям и Алекси Сокачев дебне отвсякъде 8

28.08.2014, 15:44

Обичаме ги тези коментатори!

   
 
Светът е голям и Алекси Сокачев дебне отвсякъде

Сигурно вече сте разбрали, че снощи Лудогорец елиминира румънския Стяуа и се класира за първи път в групите на Шампионската лига. Дори и да не сте гледали двубоя по телевизията, то крясъците на коментатора Алекси Сокачев най-навярно са нахлули и у вас чрез любезното съдействие на вашите съседи.

Няма да е пресилено ако кажем, че любимият коментатор на България достигна своеобразна "нирвана" по време на геройствата на новия национален герой Козмин Моци, като естествено и този път реакциите по адрес на Сокачев варираха на двата полюса - от желанието на различни хора да го линчуват до това да му стиснат ръката за "патриотичния", меко казано, коментар на сблъсъка.

В случай, че по някакво стечение на обстоятелствата в последните 24 часа сте били замразени в крио камера и сте пропуснали шоуто на Алекси Сокачев, ние естествено набързо ще ви го припомним:

"АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!" (Алекси Сокачев, 27.08.2014, София)

Естествено, ние българите не сме открили топлата вода и в този аспект, а телевизионното излъчване на футболни мачове в световен мащаб предлага достатъчно "сокачевизми".

Какво е едно голямо дерби без емоционален коментар? Италианците никога не са били скромни в това отношение, а следното отразяване на мегасблъсъка между Интер и Милан го доказва:

А ако смятате, че Алекси Сокачев крещи твърде много в телевизионен ефир, то вижте на какво са способни и арабските коментатори:

И докато говорим за майсторите на футболния коментар от арабския свят, шампионският гол на Кун Агуеро срещу Куинс Парк Рейнджърс видимо предизвика отдавна сдържани емоции:

Това видео пък бе абсолютно "вайръл" преди години, но предполагаме, че има и някои от вас, които са пропуснали да му се насладят. Трудно ни е да го опишем, защото действително не го и разбираме:

Всички ние сме големи фенове на Феномена Роналдо, но признаваме, че може би този италиански коментатор е обичал бразилския гений една идея повече от нас:

И отново отдаваме респекта си на италианската школа...

Рей Хъдсън пък е сред най-обичаните коментатори в модерната ера, а любовта му към Лионел Меси също е очевидна:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ