Първи трейлър на "Музата на Коби Брайънт"

25.08.2014, 19:00

Документалната лента се очаква на бял свят в най-скоро време

   
 
Първи трейлър на "Музата на Коби Брайънт"

Телевизионната мрежа Showtime разпространи първия официален трейлър на документалната лента "Музата на Коби Брайънт" ("Kobe Bryant's Muse"), която ще проследи историята и пътя към върха на един от най-добрите баскетболисти в историята.

Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ще стартира своя 19-и сезон в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада, като и до днес Черната мамба остава идол на милиони почитатели на играта по цялото земно кълбо.

Трейлърът на "Музата" е с дължина от едва 54 секунди, но разкрива достатъчно, за да хвърли във вълнение всички фенове на Брайънт, а и на баскетбола като цяло.

Въпросният откъс от филма акцентира върху саможертвата, дисциплината, работната етика и мотивацията за усилени тренировки на Коби, благодарение на които той се превърна в един от най-добрите играчи в историята на НБА.

Особено специален е и моментът, в който камерата акцентира върху белезите от скорошната тежка операция на ахилеса, която замалко не прекрати кариерата на 36-годишния американец.

А какво точно ще представлява лентата на Showtime, това ще разберем в най-скоро време.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ