Най-свирепите и кървави травми в спорта! 4

27.04.2017, 12:45

Предупреждаваме, че не е за хора с лабилни нерви

   
 
Най-свирепите и кървави травми в спорта!

"Спортът – добро и полезно" – крещят всичко билбордове и фитнес реклами. "Спортът – страшно и зловещо" – крещим ние в отговор. И го доказваме. Не гледай, ако ти става лошо от стърчащи кости и прочие гадорийки.

Федерико Матиело

1902045

На 9 ноември 2014г. прави дебют за мъжкия отбор на Ювентус в мач срещу Лацио, влизайки като резерва, а после...

Кевин Уайр

1902042

Най-ужасната травма в баскетбола. През 2013 година, 19-годишният Кевин така хубаво пада, че костта му се показва от крака. Уайр не само, че не се подава на паниката, ами казва и вдъхновяваща реч. След продължителна рехабилитация отново се връща в залата.

Джесика Дуб

1902043

Канадската фигуристка е едно от най-големите имена в този спорт. Световен шампион и прочие. За жалост през 2007 година се случва брутален инцидент на Арената Колорадо Спрингс. Партньорът на Дуб се оказва прекалено близо, а резултатът е 83 шева по носа и бузата. След серия пластични операции и курсове по психотерапия Дуб се връща и мигновено грабва бронзовия световен медал.

Клинт Маларшук

1902047

22 марта 1989 година, Маларшук пази вратата на "Бъфало Сейбз". Случва се инцидент, след който кънката на един от хокеистите прерязва сънната артерия на Клинт. По някакъв невероятен късмет успява да оживее, след като губи литър кръв само за минута и още толкова на път за болницата. Направени са му повече от 300 шева. След инцидента става детски треньор, но заради травмата се побърква и се опитва да се самоубие 2 пъти. След хапчетата пак оцелява, а след като се прострелва – също. Е това се казва да не ти е дошло времето.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ