Най-лудите бойни спортове

22.05.2015, 17:33

Битки от най-изчанчен вид

   
 
Най-лудите бойни спортове

Въпреки че сме отявлени фенове на бойните спортове, понякога се чудим какво трябва да не ти е наред, за да се обучаваш специално за това да пребиеш човек, ако може с нокаут. А знаете ли, че извън големите и популярни спортове, по широкия свят се практикуват какви ли не причудливи биткаджийски дейности, които чакат своя специален момент, след който да бъдат забелязани.

Е, пичове, вашият звезден миг дойде - щом Div.bg ви забеляза, значи работата ви е опечена. Сега на всички наши читатели представяме някои от най-щурите бойни спортове на света.

M-1 Средновековен

1508794

Ако обичате звука от удрящи се мечове вместо от голи ръце по потна кожа, то симулациите не средновековни битки са вашият нов любим спорт. Естествено, зараждат се в Русия, като в началото битките са просто като пълнеж между ММА мачове. Размятането на мечове обаче става толкова популярно, че скоро се обособява като самостоятелен спорт.

Бойно жонглиране

1508796

Правилата са прости: всеки играч има три предмета, като единият задължително трябва да е във въздуха, а играчът да жонглира. Участниците имат право да използват телата си, за да бутат противниците. Найс, а?

Шок боеве

1508799

Това е ъпгрейдната версия на бокс, в която бойците освен със здравите си юмруци, са оборудвани и с електрошок, поставен във всяка ръкавица.

Ритане в кокалчетата

1508801

Ако някога са ви ритали в кокалчетата, знаете, че мнооооого боли! Бойците се хващат за яките и започват да се ритат, за да се извадят от баланс. Участниците имат право да натъпкват панталоните си със слама, за да намалят болката.

Шахбокс

1508800

Шахбоксът е измислен от французин, който го описва в сатиричен комикс. През 2003 г. този странен спорт се появява и в реалността, но като част от артистично представление. Всеки бой се състои от по 11 3-минутни рунда - шест с шах и пет с бокс. Интересно как се играе шах, след като си изял няколко крошета.

Братя кучета

1508798

Това е училище за бойни спортове с оръжия, в което участниците носят каски, но пък се налагат с изключителна ярост. Тази странна спортна активност се появява през 80-те години в Калифорния, а и до днес няма съдии и истински победители.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ