Когато участваш в състезание по сваляне на килограми

04.02.2016, 13:02

Какво се случва

   
 
Когато участваш в състезание по сваляне на килограми

Участвали ли сте някога в състезание по сваляне, но не на мацки, а на килограми? Обзаложили сте се с няколко приятели, всички имате нужда да поотслабените и да потренирате, затова се обзалагате кой ще има най-голям успех за определен период от време. Да видим какво се случва при такива състезания.

Стомахът ти къркори така, че могат да го чуят в съседния офис. Това е резултат от нискокалоричния обяд, с който се опитваш да го залъжеш, а в отговор той сякаш крещи "Какво ми подхвърляш, гадино? Не мога повече.".

Когато най-накрая можеш да ядеш, нападаш храната като Ам Гъл.

Дояжда ти се всичко, което видиш да рекламират.

1642942

Ставаш твърде вманиачен. След няколко дни, когато научиш стомаха си да работи с по-малко храна и спреш да гледаш рекламите на храна, се вманиачаваш в свалянето на килограми и в изразходването на калории във фитнеса. Броиш колко калории си поел с храната, колко си изгорил с упражнения и се амбицираш все повече.

Започваш да завиждаш на останалите участници. Ако някой от тях вземе, че пипне грип и отслабне за една седмица няколко килограма, се усещаш, че не те е грижа за здравето на човека, а му завиждаш, че е напреднал в отслабването.

Ставаш един от онези хора, които само говорят за отслабване и здравословно хранене.

1642939

Понякога имаш чувството, че ще повърнеш. Дали е от многото тренировки, или от тъпченето с разни зелении, но от време на време адски ти се повдига.

Но като цяло се чувстваш по-добре. След като свикнеш с новия режим на живот, ти става по-леко и дори спиш по-добре.

Ядосваш се, че не можеш да пиеш алкохол. Това е най-гадното.

И понякога мамиш. Позволяваш си разни неща, които не бива да ядеш, после се чувстваш виновен и се надяваш във фитнеса да изгориш калориите от този сладолед, който си изял на обяд.

1642938

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ