Йога за мъже

16.08.2016, 13:00

Как го правят звездите

   
 
Йога за мъже

Йогата е съвкупност от духовни и физически практики, чиято цел е да създадат и запазят хармонията между ума и тялото ни. Различни социологически проучвания потвърждават, че йогата е царство за жените и едва около 20% от практикуващите са мъже. Сред тези само 20% обаче има и много известни мъжкари.

Стинг

Певецът е един от най-запалените по йога. В интервюта той споделя, че практикува йога и по време на турнета, за да се спаси от стреса. Може би на упражненията се дължи и младежкият му външен вид.

1763624

Дейвид Бекъм

Футболистът, който е обявен за сексимвол в немалко женски класации, поддържа безупречната си визия не само във фитнеса и на терена, но и с йога. Още преди години Дейвид споделя в интервю, че заедно със своята съпруга Виктория практикуват заедно йога и така намират допълнително време, за да се насладят един на друг.

1763623

Алек Болдуин

Още през 2012 актьорът от ''Син жасмин'' се сгоди за инструкторката си по йога – Илария. Дамата е на половината на годините на Болдуин, но по всичко изглежда, че бракът им е духовен и уравновесен като след йога.

1763621

Матю Макконъхи

Отново актьор, отново секси, отново практикуващ йога. Макконъхи и съпругата му Камила, чийто корени са от Бразилия, наскоро се завърнаха от Олимпийското село. Двойката разказва, че дори в Бразилия не са спрели своите тренировки.

1763625

Том Брейди

Футболистът и неговата половинка Жизел Бюндхен практикуват редовно йога дори с децата си. Таблоидите непрекъснато ги разделят, но изглежда двойката се радва на пълноценни тренировки и хармония. Наскоро моделът публикува в профила си в Instagram снимка от йога тренировката със своята дъщеричка.

1763626

1763622

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ