Испански клубове превъртяха играта с новите си екипи

23.07.2014, 15:50

Откоподи, бира, смокинги... Game over!

   
 
Испански клубове превъртяха играта с новите си екипи

Не знаем каква е причината за това, но някои от нискоразредните испански клубове тотално откачиха по отношение на екипировката си за новия сезон.

Началото на тренда бе поставено от никому неизвестния тим на Луго, който обаче набързо набра популярност, благодарение на крайно екстравагантния си дизайн на екипите за предстоящата кампания.

Испанското отборче представи официално титулярния си и резервен екип за сезон 2014/15, като титулярният такъв съдържаше изображение на гигантско пипало на октопод, докато резервният буквално представляваше чаша с пенлива бира.

1344118

Дни по-късно отговорът не закъсня, а друг нискоразреден клуб от Иберийския полуостров - Депортива Леонеса, също отвърна на "удара".

1344119

Напълно сериозно и не на шега, футболистите на Депортиво ще играят с фланелки, чийто дизайн представляват нищо по-различно от... смокинг.

1344120

Както се казва, понякога смелият маркетинг води до големи резултати, а главоломно нарастналата популярност на двата испански клуба в разстояние на само няколко дни е доказателство за това.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 23.07.2014 | 16:56
1 Ха ха много са смешни
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ