Завръщането на Краля

20.10.2014, 18:18

Beats by Dre отбеляза подобаващо факта, че ЛеБрон Джеймс отново ще играе за Кливланд Кавалиърс

   
 
Завръщането на Краля

Блудният син се завърна у дома. След четири прекарани сезона с екипа на Маями Хийт и спечелените два шампионски пръстена от НБА, ЛеБрон Джеймс отново ще носи екипа на Кливланд Кавалиърс.

Завръщането на Крал Джеймс в родния му щат предизвика смесени реакции от страна на феновете на Кавалиърс, които все още гледат на него като на предател след решението му да напусне тима преди няколко години.

Как ще бъде приет ЛеБрон от феновете в Кливланд тепърва ще видим, но междувременно компания №1 за производство на аудио слушалки - Beats by Dre, отбеляза подобаващо завръщането на Краля.

ЛеБрон взе участие в разтърсваща реклама на Beats by Dre, озвучена по възможно най-добрия начин от надъхващия трак на Hozier - "Take Me to Church".

Крал Джеймс е напълно наясно, че единственият начин отново да спечели сърцата на всички фенове на Кливланд Кавалиърс е да изведе тима до шампионската титла в НБА. Нещо, което така и не успя да направи при предишния си престой в тима.

За да се завърне на върха в НБА обаче, ЛеБрон трябва да бъде в безупречна физическа форма за началото на сезона. Това естествено минава през изтощителни и мъчителни тренировки, озвучени от "правилните" слушалки, както подсказва и рекламата.

Добре дошъл у дома, ЛеБрон.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ