Sporta.bg ви предизвиква - докажете, че сте "Снукър експерт" и спечелете награди!

25.09.2014, 14:45

Днес стартира игра, подгряваща за PTC Victoria Bulgaria Open на 3-5 октомври

   
 
Sporta.bg ви предизвиква - докажете, че сте "Снукър експерт" и спечелете награди!

И тази година в София ще се проведе снукър турнирът PTC Victoria Bulgaria Open. След малко повече от седмица, от 3 до 5 октомври в зала "Универсиада" всички фенове на снукъра ще могат да наблюдават някои от най-големите звезди в този спорт. Sporta.bg, който е медиен партньор на събитието, ви дава възможност да спечелите страхотни награди, ако успеете да докажете, че сте наистина снукър разбирачи.

За да се докопате до наградите, трябва да се регистрирате в играта "Снукър Експерт" и да отговорите вярно на всички дневни въпроси. В случай че нещо се затрудните, винаги можете да си подскажете чрез статиите в специализираната рубрика "Снукър експерт". Ако случайно пропуснете някой ден, може да се върнете и да отговорите на стар въпрос, но няма да участвате в жребия за съответната дневна награда. И като стана дума за наградите - всеки ден двама от вас, дали верен отговор за деня, ще имат шанс да спечелят 1 час обучение при лицензиран треньор в спортен бар "Академията". Това обаче не е всичко: четирима от вас ще получат поощрителни награди, представляващи двудневни билети за PTC Victoria Bulgaria Open за 3-ти и 4-ти октомври.

И сега внимание за голямата награда - един от участниците, отговорили правилно на всички осем въпроса, ще получи пълен комплект за истински снукър фенове - билет за финала, заедно с щека и топка с автографи от някои от най-големите снукър звезди, които ще бъдат в София за турнира.

Повече информация зa играта "Снукър експерт" можете да получите в Sporta.bg, както и в специалиризания сайт snooker.sporta.bg. А ние ви призоваваме да се регистрирате и да отговаряте правилно, за да имате шанс да спечелите яки награди!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ