10 хип-хоп парчета, които ще ви мотивират във фитнес залата 10

Или където и да тренирате

   
 
10 хип-хоп парчета, които ще ви мотивират във фитнес залата

Въздействието на музиката върху трениращите е изключително силно, поради което винаги можете да забележите толкова много хора, които вдигат тежести във фитнес залата със слушалки на ушите.

Всъщност, не е нужно да говорим конкретно за фитнеса. Независимо какво правите - дали тичате, скачате на въже или правите елементарни упражнения вкъщи, музиката винаги, ама винаги помага. 

Трябва да направите тази последна серия, но нямате сили? Или не знаете откъде да почерпите такива? Пуснете някое от най-надъхващите парчета, които знаете и ще усетите прилив на адреналин, който ще ви помогне да "избутате" тренировката.

Предлагаме ви и десет хип-хоп парчета, които намираме за подходящи по време на тренировка. Надяваме се, че ще ви помогнат!

1. LL Cool J - Mama Said Knock You Out

Една от големите класики на LL Cool J, служеща за "entrance" парчета на голям брой боксьори, файтъри и прочее. "Mama Said Knock Out" често присъства и в плейърите на трениращите.

2. Stic.Man - Back On My Regimen

Stic.Man от Dead Prez извървя интересен път от политически настроен рапър до проповедник на тренирането и здравословния начин на живот. Stic.Man издаде цял микстейп, посветен на това - "The Workout", а парчето "Back On My Regimen" е сред най-популярните в албума.

3. Eminem - Lose Yourself

За този трак Slim Shady печели "Оскар", а парчето завинаги остава едно от най-надъхващите в каталога на бялата суперзвезда. "Lose Yourself" е и идеален спътник за всички трениращи, защото нали знаете... you have ONE SHOT.

4. DMX - Where the Hood At

DMX никога не е бил особено жизнерадостен и позитивен човек в творчеството си, но "Where the Hood At" е един от траковете, в които позалязващият рапър е крайно откровен, агресивен и гневен. 

"Yeah, you right, I know ya style - PUSSY, cuz I'm fuckin it,

 Since we all right here, you hold my dick while he suckin it"

Всъщност голяма част от каталога на DMX като цяло е подходяща за тежки тренировки, защото енергията на рапъра няма как да не зареди и вас.

5. Three 6 Mafia - It's A Fight

Как да не ви надъха парче, чието интро започва с гласа на Силвестър Сталоун в образа на Роки Балбоа? Не е сложно за обяснение. Не е случайно, че това парче е част от саундтрака на последния филм за Роки, като сами ще се уверите, че е крайно подходящо и за времето ви в залата.

6. Lil Wayne ft. Eminem - Drop the World

"So I pick the world up and I'm a drop it on your fuckin' head, yeah!

Bitch, I'm a pick the world up and I'm a drop it on your fuckin' head"

А сега си повтаряйте този рефрен, преди да направите нов опит да тласнете тези 100 кг. от лег. Току-виж наистина сте успели.

7. Ice Cube - Why We Thugs

Парче, което включваме в статията най-вече заради абсолютно зверския му инструментал. Бийтът на този трак е толкова зареждащ, че чак ни се прииска да изтичаме в залата, пишейки за него.

8. 2Pac - Ambitionz az a Ridah

Един от най-агресивните и надъхващи тракове в каталога на 2Pac, макар и да не са един или два. Любопитното около "Ambitionz az a Ridah" е, че това е първата песен, която 2Pac пише като артист на Death Row, току-що излязъл от затвора. Не е изненада, че в нея има толкова много гняв, който покойният рапър е насъбрал за времето си зад решетките.

9. M.O.P. - Ante Up

M.O.P. е една от традиционно хардкор-насочените хип-хоп групи, като почти целият им каталог предлага достатъчно мотивиращ контент, че да изкарате не един, а два или три часа във фитнес залата или на пистата за бягане. "Ante Up" обаче е сред най-популярните парчета на бандата.

10. Ludacris & Sum 41 - Get Back

Любопитният кросоувър на Ludacris и Sum 41 е подходящ за всяка тренировка, за което спомага не само агресивният МС-инг на Luda, но и китарите на момчетата от Sum 41. Учудващо добра комбинация, бихме казали.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ