Четвърти брак за Роджър Уотърс

22.11.2011, 12:24

   
 
Четвърти брак за Роджър Уотърс

Знаете, че някои мъже са упорити и не се отказват за нищо на света. Дори когато става дума за брак. Такъв явно е случаят и с Роджър Уотърс – един от основателите на легендарните Pink Floyd, който обаче вече не работи с бандата.

Музикантът е на 68 години и вече има три брака зад гърба си, но изглежда никой от тях не го е изплашил достатъчно, за да се откаже от институцията. Уотърс и неговата приятелка през последните седем години – актрисата и режисьор Лори Дърнинг, стягат сватбата, която, както разбираме от NME, ще се състои през следващата година. Нищо не е случайно. Ние, дори с риска да ни наречете свръх подозрителни, си мислим, че бъдещата госпожа Уотърс No 4 иска да нахлузи хомота на Уотърс непосредствено преди той да тръгне на турне с класическия албум на Pink Floyd "The Wall" от 1979 г.

Уотърс обаче е категоричен, че въпреки представянето на този албум на турне, няма желание да се връща в редиците на Pink Floyd. Ние бихме казали за съжаление, но явно, щом ще се жени за четвърти път и няма желание да бъде част от тази банда, господин Уотърс сигурно има затруднения при взимането на правилни решения.

Е, шегуваме се, разбира се. Радваме се за Роджър Уотърс и му пожелаваме само успехи – както в музиката, така и в личния живот.  

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ