Уникален развод чрез размяна на писма

24.07.2015, 14:03

Когато съдбата си знае работата

   
 
Уникален развод чрез размяна на писма

В интернет пространството е пълно с всякакви забавни историйки, но тази, която ще ви представим сега, е малко по-особена. Става дума за двама души, които се развеждат, но по особено любопитен начин. А именно - чрез писма. Не знаем дали са истински, но определено носят в себе си смисъл. Ето какво гласят те:

"Скъпа съпруго,

Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам завинаги. Бях добър твой съпруг 7 години. Последните две седмици обаче бяха истински ад. Шефът ти ми се обади, за да ми каже, че си напуснала работа и това преля чашата. Миналата седмица се прибра и дори не забеляза, че се бях подстригал, след като толкова държеше да го направя. Бях сготвил любимото ти ядене и бях обул нови копринени боксерки, каквито харесваш. Ти хапна за две минутки и директно си легна, за да гледаш някакъв глупав сериал. Вече не ми казваш, че ме обичаш, не искаш да правим секс или каквото и да било, което всички нормални двойки правят. Или ми изневеряваш, или вече не ме обичаш. И в двата случая те напускам.

Бившият ти съпруг

П.П. Не ме търси. Със сестра ти се местим на Запад. Пожелавам ти щастлив живот."

А сега следва отговорът:

"Скъпи бивш съпруже,

Писмото ти много ме зарадва. Вярно е, че бяхме женени 7 години, но добър съпруг е доста далечно понятие от това, което ти беше ти. Гледам сериали, за да се разсейвам от непрестанното ти мрънкане. Не се получаваше. Забелязах новата ти прическа миналата седмица, но първото нещо, което си помислих, беше, че приличаш на момиче. Майка ми ме е възпитала, когато не мога да кажа нещо добро, да си замълча. А когато сготви любимото ми ястие, трябва да си ме объркал със сестра ми, защото аз не ям свинско от пет години. Относно новите боксерки - направих се, че не ги виждам, защото цената им от 50 лева още стоеше на тях. Надявах се, че е съвпадение фактът, че сутринта сестра ми ми поиска същата сума назаем. Въпреки всичко още те обичах и смятах, че нещата между нас ще се получат. И когато спечелих 10 милиона от лотото, напуснах работа и купих два билета за Ямайка. Прибрах се, а теб те нямаше. Предполагам, че за всичко си има причина. Надявам се да имаш живота, който искаш. Адвокатът каза, че писмото ти е достатъчна причина да не получиш нищо при развода. Пази се.

Бившата ти съпруга - богата и свободна

П.П. Не знам дали съм ти казвала, но сестра ми Карла се роди Карл. Надявам се това да не е проблем."

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ