Трикове за родители-гадняри

26.05.2016, 14:30

Как да се оправяте с децата си

   
 
Трикове за родители-гадняри

Всички родители са затруднени понякога, когато трябва да се справят с настроенията на децата си. Ето няколко съвета как да закалите характера на детето си. Разбира се, ще прибегнете към тях само ако сте родители-гадняри или е наистина наложително.

Ако детето ви постоянно си бърка в носа, кажете му, че ако прави така, ще го посети Сополан, който идва да събира сополите на децата през нощта.

1713620

Когато детето ви е пристрастено към Facebook, станете му приятел в социалната мрежа и качете негови голи снимки като бебе.

1713630

Махнете вратата на стаята му.

1713624

Ако бяга от училище, отивайте да обядвате с него и съучениците му цяла година или поне един срок. После няма да си помисли да избяга.

Когато детето ви се тръшка, реве и се влачи по пода в магазина, защото иска някакво десертче, купете го и след като го платите, го дайте на друго дете, което не се тръшка и се държи добре.

Направете такава тениска за децата си с надпис по ваш избор.

1713621

Ако детето ви се търкаля по пода и реве на публично място, легнете до него, правейки същото. Децата са много чувствителни към подигравки и в момента, в който хората започнат да ви сочат с пръст и да се хилят, детето ще спре.

1713626

Рано или късно детето ви ще попадне в капана на порното в интернет. След като прегледате историята на търсенията, напишете някой от изразите, като "порно с маймуни" на бележка и я сложете на вратата му. Срамът ще го накара да е много по-внимателно.

1713622

Ако синът ви мрази да ходи на учлище и кръшка, заведете го да работи една седмица в склад с имигранти.

1713628

Когато детето ви прекарва цялото си време на телефона си, не му взимайте телефона, вземете му зарядното.

Имитирайте селфитата му, ако искате да го накарате да не се вманиачава по тях.

1713623

Ако дъщеря ви ви заплаши, че ще избяга от къщи, започнете да събирате нещата ѝ и ги сложете в колата, за да ѝ помогнете. Бързо ще си промени решението.

1713629

Ако хванете детето си в лъжа, заведете го в парка и му кажете да събере всички кучешки акита. Кажете му, че ако свърши бързо, ще го заведете в мола. После го качете в колата и го закарайте право вкъщи. Когато ви попита защо не отивате в мола, вие го попитайте "Какво е чувството да те лъжат?".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ