Родители разказват: най-странното нещо, което детето ми е правило

09.06.2016, 19:29

Луда работа

   
 
Родители разказват: най-странното нещо, което детето ми е правило

Децата са точно толкова различни, колкото песъчинки има на дъното на океана. Затова и малчуганите са в състояние да изненадат и шокират дори собствените си родители с постъпки, за които малцина имат обяснение. Ето няколко родителски разказа, доказващи, че в главите на децата се случват доста странни неща, водещи до още по-странни действия.

* Опитваше се да си завре батерии в задника. Каза, че имал нужда от повече енергия.

* Беше на 3 години. Изака се в калъфка, а после я сгъна на малко квадратче и го сложи под възглавницата. Каза, че не го е направила тя, а е било кучето или баба ѝ.

* Беше на 3 години, когато ми донесе един гол охлюв и каза, че това е г-н Забавохлюв. После го хвърли в камината и каза "Г-н Забавохлюв умира".

* Двете ми мочета бяха във ваната, когато този на 6 месеца започна да пикае. Струята стигна до двегодишния му брат, който се ядоса и с два пръста хвана пишлето на малкия и каза: "Край!".

* Чух силна музика от стаята на 3-годишния ми син. Извиках му да намали. Музиката спря, а синът ми се появи по гащи със слънчеви очила и още един чифт гащи на главата. "Кажи?" - викна той. Какво да му кажа, когато е в този вид?

* Един ден влязох в кухнята и видях 4-годишния ми син да чисти плота с парче шунка. След това изми шунката и я изяде.

* 5-годишната ми дъщеря си пийна със сламка, изплю сока в ръката си и почна да го разнася по косата си като някакъв козметичен продукт. И то точно след като я бях къпала.

* Веднъж хванах 3-годишния ми син да стои наведен над брат му, който беше бебе, в 1 часа през нощта. Каза ми, че иска да е сигурен, че малкият няма да стане през нощта и да избие всички.

* По-големият ми син ходеше насън. Една вечер стана от леглото, мина покрай банята, кухнята и дивана в хола, на който седяхме аз и жена ми. Попитах: Какво правиш? Той повдигна едната възглавница от дивана и след това си свали долнището на пижамата. С жена ми викнахме "КАКВО ПРАВИШ???", точно когато той започна да пикае. След 30 секунди си вдигна пижамата, сложи възглавницата обратно на мястото ѝ и си легна.

* Веднъж хванах сина ми да ближе пода.

* Когато голямото ми дете беше на 7, а малкото - на 2, един ден отидох в стаята им, за да събера прането и видях, че всичко е мокро. След дълъг разпит стана ясно, че малкият е опикал всичко, защото брат му не е искал да си играе с него.

* Хванах го да търка конеца ми за зъби в пениса си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ