Най-неудобните разговори, водени с родителите

08.02.2016, 10:00

Смях и срам в едно

   
 
Най-неудобните разговори, водени с родителите

В детството си и най-вече по време на тийнейджърските години преживяваме доста срамни моменти. Случайно или не повечето от тях са свързани по някакъв начин с родителите ни. Да, всички сме говорили какви ли не глупости, за да се отървем от наказание или за да обясним наличието на нещо в стаята ни, което не би трябвало да е там.

И ако си мислите, че вие сте преживели най-срамните моменти с родителите си, отсега ще ви кажем, че ви е бедна фантазията какви разговори са провеждали хората по света. Сега ще ви запознаем с някои от най-срамните, на които се смяхме с глас, срам и успокоение, че не се е случвало на нас.

1. Един ден баща ми седна да ми обяснява как се прави орална любов на момиче.

2. Аз съм родителят, но пак ще разкажа една история. Със сина ми проведохме разговор за белезникавите петна в задната част на дивана. Той се опита да ми каже, че е ял донати без салфетка. Но аз му каза, че дори майка му е виждала достатъчно семенна течност, за да ѝ е ясно, че тези петна не са от донати, а от еякулация.

3. Един ден майка ми нещо ровеше в шкафа ми, намери вибратора ми, извади го и каза:

- Как може да го държиш ей така захвърлен. Опаковай го в нещо, и той е човек.

Щях да потъна в земята от срам.

4. Майка ми ми сподели, че съм заченат в тоалетната на голям търговски център.

5. С майка ми, баща ми и съпругата ми гледахме някакъв филм. В една от репликите се спомена нещо за свирки. Майка ми се обърна към мен и попита: "Какво е свирка?". Аз казах, че няма да ѝ обяснявам, защото ми е майка, а баща ми се обърна към нея и каза: "Много добре знаеш какво е свирка, повярвай ми."

6. С родителите ми се бяхме разбрали всеки път, когато се прибирам посред нощ, да ги будя, за да видят дали не съм пиян или дрогиран. Най-срамният разговор, който проведох с тях, беше една сутрин, в която им казах, че повече няма да влизам да ги проверявам, тъй като ги бях хванал на калъп.

7. Онзи ден баща ми влезе в стаята и ме хвана да лъскам. Излезе притеснен, а на мен ми стана смешно. След един час се върна и започна да ми разяснява тактики как да усещам, че някой идва, за да не ме изненада пак така. През цялото време не смеех да го погледна в очите.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ