Най-добрите бащи на света

24.03.2015, 16:34

Спокойно могат да служат за пример

   
 
Най-добрите бащи на света

Колкото и да ни се натяква, че когато един мъж разбере, че ще става баща, той откача, защото е напълно неподготвен и умира от страх само при мисълта за бебе, истината е, че все повече мъже разбират колко е важно отношението към децата, осмислянето на идеята на бащинството и адекватното забавление, което всеки мъж може да си спретне със своите отрочета.

За да убедим всички "колеги" по бащинство, че няма по-интересно и благодарно нещо от това да обичаш и да се грижиш за децата си, ще покажем няколко бащински примера, които всеки може да следва. Защото са яки.

1. Бащата, който знае как да успокои дъщеря си след раздялата с гаджето ѝ

1485826

"Скъпа, в момента шоколадът е полезен за теб", С обич, татко

2. Бащата, който иска да е сигурен, че синът му ще се забавлява на Хелоуин

1485824

"Скъпи съседи,

Живея на Дискавъри Ридж. Синът ми Флечър е на 8 години и на Хелоуин ще бъде облечен като едно от пилетата от Angry Birds (персонаж от видеоигра). Флечър има много тежка форма на епилепсия. За да го лекуваме и да предотвратим нови пристъпи, трябва да спазва много строга диета, наречена Кетогенна. Тя изключва много храни в това число и всякакви сладки неща.

Очевидно е, че Хелоуин ще бъде тежък празник за него, тъй като всичките му приятели ще получават много лакомства. А той е толкова развълнуван и няма търпение. Искаме Флечър да участва максимално пълноценно. По тази причина съм поръчал много играчки, които да му дам вместо бонбони. Една от тези играчки е закачена за това писмо. Молим ви, когато Флечър дойде до вашата врата на Хелоуин, вместо да му давате нещо сладко, да му дадете тази играчка (Аз ще го придружавам и ще ви го представя, за да знаете, че е той).

Благодаря ви, че ни помагате да направим от Хелоуин един много специален за Флечър ден.

Искрено ваш,

Алън,

бащата на Флечър

П.П. Ако тази година сте решили да не давате лакомства на децата, моля обадете ми се, за да дойда и да прибера играчката."

3. Бащата, който винаги скрива някъде 20-ачка, когато идва на гости

1485829

4. Бащата, който посрещна дъщеря си на летището по този начин

1485825

5. Бащата, който прави такива палачинки

6. Бащата, който пише страхотно пожелание за рожден ден, а после... пише по същество

1485828

Татко: Ок. Утре ще ти пиша през деня. Много те обичам

АЗ: Ок, и аз те обичам

Татко: Преди 23 години моят свят стана едно по-добро място. В живота ми дойде ангел. Не подозирах как ще го промени към добро. Но знам, че този ангел трябваше да разпери криле. Много съм горд, че все още съм част от живота ѝ. Въпреки че живеем толкова далеч един от друг. Обичам те и много ми липсваш. Честит рожден ден, ангелче.

Татко: Как да си направя яйчена салата?

7. Бащата с феноменален рефлекс

8. Бащата, който знае как да пази сина си

9. Бащата, който е за пример

1485827

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ