Какво искат българските мъже от жените си през 2017 година!

31.01.2017, 20:15

Анализът – толкова разочароващ, колкото амбициите на новия президент да пътува на официални срещи с военен самолет

   
 
Какво искат българските мъже от жените си през 2017 година!

Януари се изниза като пръд... абе, свърши. Равносметката от този месец е разочарование. Нищо не се промени сравнение с миналата година – новогодишният секс е илюзия; изтрезняването мираж; новата любов абсолютен фантом, а портфейлът все още е много далеч от възстановяване.

В крайна сметка дойде време да обсъдим анкетата, която потребителите на сайта грижовно попълниха, а тя беше: "Какво очакваш от жена си през 2017 година?". (Не сме очаквали друго, пак се прояви като пълен лицемер).

31.8% – Нищо не искам, аз си я обичам такава

20.1% – Да ми пуска по-често

15.3% – Не харесвам жени... (притеснително, много притеснително)

9.1% – Да отслабне

5.8% – Да спре да ме следи, защото ще ме хване

Анализ: 

В крайна сметка, скъпи дами, болшинството от мъжете си ви харесват такива (ама, ние не им вярваме много), все пак няма да е лошо да не ви "боли глава" толкова често, но това няма значение, защото скришом 15% от 274 гласували не харесват жени (момчета, вие сериозно ли?!).

Една част от нас се надяват да отслабнете, но ако не го направите, поне спрете да следите партньорите си, че ще ги хванете.

Анализът е също толкова разочароващ, колкото служебния кабинет и амбициите на новия президент да пътува на официални срещи с военен самолет. Ужас!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ