Как да напуснете магазина без да купувате играчка на детето

28.02.2016, 13:55

Не и всеки път

   
 
Как да напуснете магазина без да купувате играчка на детето

Сами сте с детето, няма кой друг да го гледа, но жената ви е заръчала да отидете до детския магазин на ъгъла на еди-коя-си улица и оттам да закупите играчка за момче на 5 години, защото в събота сте канени на детски рожден ден на въпросното това момченце, което става на 5 години. Пък и нали сте мъж, според нея, вие ще му изберете по-подходяща играчка. Така, но в магазина трябва да отидете със своя собствен сополанко. А той, както ви е известно още отначало, ще иска да му купите 13456 неща. Вие вече сте му купили 3957573635, но те не са достатъчни, той ще иска нещо ново.

Как да се измъкнете от магазина с подарък за другото дете и без да вземете нищо на вашето? Представяте си какво ще стане, вече се е случвало. Вие разглеждате рафтовете, мислено благославяйки жена си, че ви е насадила в тази ситуация, а онзи малкият пипа и хвърля всичко и вика "Искам, искаам, искаааааааааааааааам!".

План за действие:

Още преди да отидете в магазина, опитайте се да подкупите малкото дяволче. Кажете му, че ще отидете да изберете подарък за Пепи и той има много важната задача да ви помогне. Кажете му, че ако слуша и се държи добре, после, като се приберете, ще играете на криеница, с колите, моторите или на каквото там му се играе на детето.

Намислете си предварително какво ще купувате - дали конструктор, дали количка, самолет и друго превозно средство на батерии, дали люлка и т.н., за да може в магазина да си спестите време, обикаляне и нерви.

Когато все пак стигнете там с малкия си разбойник, той ще изброи поне 10 неща, които иска да му купите. Запишете си, защото Коледа все някога ще дойде. Попитайте го какво да купите на Пепи и се насочете към щанда за играчката, която предварително сте си намислили. Ако детето ви започне да се тръшка по пода, не се впечатлявайте от гледащите, снимащи и вайкащи се хора, и те най-вероятно са го преживели.

В най-лошия случай ще трябва да му купите една количка или поне пистолет, или да го изкарате навън, влачейки го за едната ръка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ