И Джъстин Бийбър с проблеми с бившата

15.08.2016, 20:00

Неволи в Instagram

   
 
И Джъстин Бийбър с проблеми с бившата

Джъстин Бийбър и Селена Гомез са разделени отдавна, но изглежда времето не е заличило търканията помежду им. След като в неделя в личния си профил в Instagram Бийбър публикува снимка с новата си приятелка София Риччи любовната им война стартира отново. Фотосът на Бийбър с моделката е подразнил не само феновете на Селена, но изглежда и самата певица. Коментар от профил с никнейм Селена Гомез съветва тийнидола : "Ако не можете да се справите с омразата, не публикувайте снимки с новата си приятелка, а запазете тези спеиални моменти само между вас." Селена продължава с това, че "Не се сърдя на феновете си. Те ме обичат и ни подкрепят."

В отговор Джъстин е написал, че смята да ограничи достъпа до профила си като го превърне от public в private и по този начин да се спаси от злобните коментари.

Дали авторът на коментара наистина е Селена Гомез, трудно можем да разберем, но едно е сигурно, бившите дебнат отвсякъде и понякога е по-добре да оставим любовта извън пределите на Instagram и Facebook.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ