ВИДЕО: Безусловната любов на едно куче

Не забравяйте кой е най-добрият приятел на човека

   
 
ВИДЕО: Безусловната любов на едно куче

Интернет е пълен с различни видеа с участието на животни, като признаваме - голяма част от тях са забавни и могат да сложат усмивка на лицето ни. Малко от тях обаче са наистина толкова въздействащи и в състояние да докоснат сърцата ни, предлагайки ни различна перспектива относно отношенията между човек и животно.

Много хора сякаш имат навика да забравят, че домашните ни любимци са нещо повече от живи играчки, с които можем да се позабавляваме в свободното си време. Нашите котки и кучета са дишащи същества със същите чувства, емоции, настроения и способност да обичат, както го правим и ние - хората.

Следващото видео ни докосна в пълна степен, показвайки ни болезнено натуралните отношения между едно любящо куче и малко детенце, страдащо от синдром на Даун.

Както и може да се предполага, въпросното хлапе не е особено внимателно или прецизно в своя контакт с кучето, което обаче не се дръпва, а напротив - отговаря му с безусловна и стопроцентова любов. Любов, която понякога си мислим, че кучетата умеят да показват далеч в по-голяма степен от повечето хора. Без каквито и да е предразсъдъци и лицемерие, нито пък притеснение от състоянието на детето.

Изгледайте видеото, защото тези 4-5 минутки могат да направят деня ви с една идея по-хубав. Така, както животът на въпросното момче стана мъничко по-добър, докато се къпеше в кучешката любов. Въздействащо, наистина въздействащо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ