9 странни неща, изречени от деца

29.10.2014, 16:13

Говорят каквото си искат

   
 
9 странни неща, изречени от деца

Децата казват онова, което мислят, и всички ние, уж възрастните, трябва да вземем пример от тях. Впрочем точно поради безкрайната детска искреност, на големите често им се струва, че малчуганите около тях говорят фрапантни, скандални или направо несвързани неща. Е, не е точно така, просто с увеличаването на възрастта всички ние се научаваме да си мерим приказките, което реже от непринудеността ни и ни кара да звучим еднакво.

Предлагаме ви да прочетете 9 детски изказвания, които ни спечелиха със своята откровена абсурдност.

1. 4-годишната ми ангелско руса дъщеричка един ден каза на баба си и дядо си: "Изяжте ми якия метълски задник!"

2. Попитах 3-годишния си син какво иска да му подаря за рождения му ден. А той ми отговори: "Сирене"

3. Дъщеря ми на 3.5 години:

- Снощи ме посети феята на зъбките.

Аз:

- Наистина?

Тя:

- Да, беше много голяма!

Аз:

- Нима?

Тя:

- Да, но всичко е наред, защото я убих.

4. Когато беше на 4 години, синът ми ме погледна една вечер право в очите и ми каза: "Мамо, аз не се притеснявам от зомбитата. Ще им извадя очите с лъжица."

5. 3-годишната ми дъщеря обожава песента "Moves Like Jagger" и непрекъснато танцува на нея. Един ден, след четвъртия пореден път, в който пуснах това парче, 8-годишният ми син стана и каза: "Не мога повече, отивам да слушам Pink Floyd!". Никога не съм се чувствал по-горд в живота си.

6. 3-годишната ми дъщеря обожава да ме хваща за корема, да го тресе и да вика: "Аууууу, това ти е тялотоооо!". Питайте ме как съм със самочувствието...

7. Една Коледа бяхме пуснали "All I Want for Christmas" на Марая Кери и 2-годишната ми сестра спря да си играе с играчките, наклони глава на една страна и каза: "Това не е хубава музика!"

8. Онзи ден 3.5-годишната ми дъщеря каза на майка си: "Толкова много те обичам. Искам да си с мен завинаги, но няма как, защото ще умреш. НО НЕ ДНЕС!" И я прегърна.

9. Детето на мои приятели дойде един ден при мен и каза: "Исус е много готин.". Аз не знаех точно какво да му кажа, затова отвърнах: "Защо смяташ така?", а той ме погледна супер сериозно в очите и каза: "Исус се е върнал от гроба, което го прави зомби. Зомбитата са супер яки!"

Източник: Mandatory

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ