7 досадни неща, които се случват на абсолютно всяка сватба

14.10.2014, 17:44

И на вашата ще се случат

   
 
7 досадни неща, които се случват на абсолютно всяка сватба

В живота само едно нещо е асбсолютно сигурно - рано или късно ще започнете да ходите по сватби. Някои от тях ще са наистина забавни, на други ще се видите със стари приятели и роднини, на трети ще се напиете до безпаметност, на четвърти ще умрете от тъпня. На всички изброени обаче, независимо с кого сте и как си прекарвате, ще станете свидетели на седем досадни неща. Неизбежни са, така че не си мислете, че ще ви подминат. Ето ги и тях:

Речи

Да не би мисията на всеки човек да е да казва реч на някаква сватба? Всеки път едни и същи шеги, всеки път едни и същи сълзливи момичешки спомени.

Стари хора, които танцуват странно на нови песни

О, вие стари хора! Обичаме ви, защото изобщо не ви пука. В същото време обаче начинът, по който танцувате на модерните парчета, ни кара да спираме на място, да се втренчваме във вас и да се удивляваме на нечовешките движения, които правите.

Гадна храна

Алкохолът си е ок. Но храната... храната, приятели, винаги е правена с идеята не толкова да нахрани, колкото да впечатли абсолютно всеки един гост, като поради тази причина всички сватбени гощавки адски си приличат и имат вкус на едно и също нещо.

Фотографът

Е, то е ясно, че без него не може, но някак си ни омръзва някой да казва "А сега се усмихнете, но се дръжте естествено...", "Булката, булката, булката да застане ейййй там!", "Къде е кумът, КУМЕЕЕЕ?" и т.н. Наясно сме, че без снимки все едно не е имало сватба, но цялата тази суматоха ни натоварва.

Досадният диджей

Да, той пуска музиката, но освен това е и водещ на цялата забава. Знае всички традиции и държи да ги спазва, естествено пуска "супер яките" шегички, с които се опитва да разчупи обстановката, но единственото, което прави, е да ни досажда.

Религиозните ритуали

На каквато и сватба да сте, неминуемо ще станете свидетели на някакъв религиозен ритуал. Ще се чудите как трябва да застанете, как трябваше да се прекръстите, сега тук трябваше ли да се засмеете. Изобщо - настава едно голямо религиозно чудене, в което човек винаги се чувства излишен. И натоварен.

Поне един много пиян човек

Е, няма как - на сватба сте, алкохолът е безплатен и това автоматично води до поне един човек, който е объркал алкохолното опиянение с радостта от сватбата и в един момент кротко си припада някъде встрани. Това е единственият досаден сватбен елемент, който успешно се интегрира на всяко друго събитие, в което е спазено условието за пиене на корем.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ