Чудати храни, които хората ядат, за да подобрят сексуалния си живот

25.08.2016, 12:45

Но една от тях може да ви убие

   
 
Чудати храни, които хората ядат, за да подобрят сексуалния си живот

На какво ли не са готови някои хора, за да станат истински богове в спалнята. В днешно време почти нищо не е способно да ни учуди, но все пак недоумяваме как така тези странни храни ще ни напрявят по-добри в леглото. Нека разберем...

Анасон и горчица

1768782

Положението в спалнята явно ще стане доста пикантно! И действително съществува твърдение, че лютивите вкусотии се използват за афродизиаци. Към тях учудващо спадат аспержите, горчицата, анасонът и дори морковите.

Корен от Мадрагора

1768786

Едва ли сте го и чували, но при всички положения звучи екзотично. Дори се появява във филми като "Хари Потър”и явно има нещо магическо у него. Формата на този корен безумно напомня на женски крака и по този начин отговаря на категорията афродизиак.

Мозък от врабче

 Хмм… Това изобщо не звучи секси. Но ако все пак решите да пробвате, ще ви поясним, че гръцката богиня на любовта, Афродита смятала врабчетата за свещени. Това обаче изобщо не е в тяхна полза.

Именно заради това, че Афродита е богинята на любовта, хората вярвали, че като изяждат мозъците на бедните птички, това ще подсили любовните им чувства.

Зайци

1768784

Смятат се за афродизиак не просто заради скоростта, с която се размножават, а заради това, че са символ на плодовитостта.

Алкохол

Колкото и да твърдят, е алкохолът е враг на секса, в умерени количества той действително може да ви докара до подходящото настроение.

Испанска муха?

Не е типичният афродизиак, който сте си представяли, но всъщност представлява билков сексуален стимулатор. Съдържа кантаридин, който разгорещява интимните ви части и затова спада към симулиращите "храни”.

Но внимавайте! Освен, че ефекът му е краткотраен може да предизвика бъбречна недостатъчност и стомашно-чревни кръвоизливи. По-добре изобщо не опитвайте!

Кора на дърво

Жителите на Западна Африка вярвали, че кората на дървото Йохимбе може да повиши либидото на жената и да подейства като натурална виагра за мъжа. Най-много, ако пробвате, да останете без някой или друг зъб.

Миди

1768785

Подобно на корените от Мадрагора, наподобяват части от женската анатомия и затова се смятат за афродизиак.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ