Хапане по време на секс?

29.10.2021, 09:00

Ето какво да правиш и какво НЕ!

   
 
Хапане по време на секс?

От край време си знаем, че жените си падат малко извратени. Затова, ако ти се иска да разгорещиш малко обстановката, можеш да включиш и малко повече грубост. Използвай зъбите си по време на любовната игра и ти гарантираме, че няма да сбъркаш.

Доказано е, че тялото реагира на леката болка, така като и на умелото докосване с устни или език.

Партньорката ти определено ще полудее от наслада, след като упражниш такова надмощие над тялото ѝ.

И все пак запомни, че прагът на болка при всяка дама е различен, затова трябва да овладееш техниките до съвършенство.

Цели се в ерогенните ѝ зони

Започни леко да захапваш задната част на врата ѝ. Друга ключова зона е вътрешната част на бедрото. След това бавно се насочи към извивката на талията ѝ и продължи с гърба и задните ѝ части.

1872670

Действай постепенно

Не е добре да я захапеш директно и изненадващо. Това ще я стресне и ще прогони желанието ѝ за секс. Започни със целувки и леки докосвания, говори ѝ мръсотии. След като тя е готова, плъзни нежно зъбите си по рамото ѝ и след като потръпне от удоволствие, можеш да я захапеш по-силно.

Нека захапванията да бъдат кратки

Ако удължиш процедурата ще увеличиш и нивото на болката. Колкото по-бързи са захапванията, толкова по-приятно ще бъде усещането за дамата. Също така недей да хапеш едно и също място постоянно. Ако все пак тя поиска нещо по-интензивно, не се притеснявай да действаш.

1872669

Недей да хапеш, където ти падне

Ако се целиш в случайни участъци от тялото ѝ, това може да я разконцентрира и бързо да загуби интерес. А сгрешиш ли мястото, знай, че романтичната ви нощ е провалена.

Не издавай звуци

В никакъв случай недей да ръмжиш! Не ѝ създавай впечатлението, че си е легната с обезумял перверзник! И недей да я глозгаш и дъвчеш като луд. Старай се захапванията да са страстни, но не и прекалено силни!

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ