Фактите, които ще повдигнат сексуалното ви самочувствие

06.10.2015, 13:15

Знаем, че имате нужда

   
 
Фактите, които ще повдигнат сексуалното ви самочувствие

Уви, всеки мъж понякога има нужда от някоя блага дума и още по-благ жест, за да не се чувства тотално смачкан от живота. Една от причините за ниското самомнение у мъжете е пенисът им и по-точно неговият размер. Ако трябва да сме честни реален проблем с размера на члена няма, просто с годините се изписаха и изговориха толкова много глупости, толкова прости хора се изказаха, че представите ни се изкривиха и добиха нереални измерения.

А истината е проста и добра. Сега ще се опитаме да ви я поднесем така, че самочувствието ви да удари тавана.

1. От всички примати човекът има най-голям пенис

Ако смятате, че природата не ви е дарила с голям член, може да се утешите с факта, че в сравнение с тези на предците ни, нашите "подизпълнители" са като конски. Например средният размер на пенисите на огромните горили е някакви си три сантиметра. Шимпанзетата пък могат да се похвалят с осем санта среден размер. При хората стойността е 13 сантиметра.

2. Тестисите ни произвеждат милиони ценни сперматозоиди

Направо се скъсват от работа, за да ни предоставят наши миниатюрни копия, които ние безмилостно унощожаваме. При еякулация се изхвърлят плюс-минус 50 милиона сперматозоидчета. Нали осъзнавате, че има хора, които са склонни да платят за вашите "работници"?!

3. В Япония се провежда ежегоден фестивал в чест на пениса

Всяка пролет се провежда Канамара Мацури - "Фестивалът на Железния пенис", който представлява точно това, което си представяте. Смята се, че това честване датира още от XVII в., когато проститутките отправяли молитви, да не бъдат застигани от болести, предавани по полов път

4. Ако изкарвате пари от секс, може да застраховате члена си

Много порно актьори, осъзнали, че най-важният им капитал е половият им орган, са се сетили да го застраховат и добре са направили. Всъщност, дори и да не печелите прехраната си чрез секс, пак може да затраховате подизпълнителя си. Ей така - защото сте мъже!

5. Да бъдем благодарни, че пенисите ни нямат гръбнак

Защото на земята съществуват такива животни, които чрез гръбнака на своите членове остават по-дълго в ерекция, за да могат да оплодят женските. Звучи ужасно, така че благодарим, че нямаме такова чудо.

6. Всъщност пенисът е по-голям, отколкото може да види човешкото око

Половината от пениса е вътре в тялото. Точно като дървото, мъжкият полов орган има корени, които всъщност спомагат за това изобщо да преживяваме процеса, наречен "ерекция". Следващия път, когато някоя мацка се интересува от размера на "малкия ви приятел", спокойно може да удвоите стойностите. Технически погледнато няма да сте излъгали.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ