Учени разкриха защо жените пъшкат в леглото

18.11.2016, 20:00

Порното лъже, както и подозирахме

   
 
Учени разкриха защо жените пъшкат в леглото

Пъшкането на жените по време на секс е много персонално нещо. Разбира се, поп културата и порното карат много хора да си мислят, че колкото по-шумно е, толкова по-добре. Проучване на Централния Ланкашърски университет и Университетът на Лийдс обаче сочи, че това не е съвсем така.

CNN съобщава, че експерти от двата университета са интервюирали 71 жени на възраст от 18 до 48 години за нивото им на шум по време на секс. Научният термин, който те използват, е "вокализация на съвокупляването". 

Та, може би за всеобща изненада, проучването сочи, че в повечето случаи пъшкането на жените не е пропорционално на удоволствието и не е индикатор за оргазма. Повечето жени споделят, че достигат най-висока степен на удоволствие по време на заиграването и в началото на сексуалния акт, но пъшкат най-много преди и по време на еякулацията на мъжа. 

66% от жените твърдят, че пъшкат за да накарат партньора си да свърши по-бързо, а други 87% казват, че пъшкат за да окуражат и възбудят допълнително мъжа. 

Така че, господа, ако жената пъшка, най-вероятно го прави за вашето благосъстояние. Какви добри същества са жените само!

Особено хубавите!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ