Тя прилича на карикатура и зърната ѝ са сърчица (18+)

22.08.2014, 16:04

Шокирани сме

   
 
Тя прилича на карикатура и зърната ѝ са сърчица (18+)

Преди минути прочетохме потресаващата и едновременно с това отвращаваща ни новина, че някаква женица е "кихнала" 130 000 британски лири за последните 15 години, за да се подлага на всевъзможни пластични операции и да заприлича на карикатура. Една от оперативните интервенции е за промяна на формата на зърната ѝ. Сега те са като сърчица. ЧЕСТНО!

1368526

Кристина Бутел е на 30 години. Едно безгрижно лято в Ибиса тя минава покрай познатите на всички художници-карикатуристи и сяда на стола. Когато вижда произведението, Кристина ах-ва. "Усетих завист. Нарисуваната жена беше бляскава - тя беше всичко, което винаги съм искала аз да съм."

1368527

Родената в Йоркшир нещастна британка запретва ръкави и започва да харчи баснословни суми, отскачайки от кабинет в кабинет за различни пластични операции. Разбира се, в тялото ѝ има много ботокс, полу-перманентен грим, подлагала се е на пет операции на бюста и т.н. Невинната лятна рисунка дори я вдъхновява да направи нещо нечувано - да промени формата на зърната си и да ги превърне в сърчица.

1368529

(Ние не сме простаци, де. Можете да видите нецензурираната снимка ТУК)

Приятели на "бляскавата" Кристина тъжно споделят, че хората често я гледат подигравателно, но пък годеникът ѝ Дейвид Скривън напълно я подкрепя. "За мен тя е красива. Обожавам начина, по който изглежда, обичам карикатурата - и двете са със собствен характер."

Въпреки че британката сама определя състоянието си като пристрастяване към пластичните операции, изобщо няма никакво намерение да спира с тях. Следващата ѝ операция ще е за уголемяване на дупето. Каква ли форма ще си избере този път?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ