Топ 6 на най-гадните секс пози

03.11.2014, 11:44

ВНИМАНИЕ: Опасно за живота

   
 
Топ 6 на най-гадните секс пози

Първо искаме да благодарим на женските списания, че години наред разпространяват "религията" за всички 8278387 непубликувани секс пози. По този начин те не само че образоват куцо и сакато, но и вменяват на жените по цял свят, че както и да застанат двама души, сексуалният им контакт ще е просто "главозамайващ, запомнящ се и неповторим". Истината е, че тъй като авторките на този тип материали никога не изпробват позите, които така разпалено възхваляват, то те няма как да знаят, че в 99.9% от случаите човешкият тетрис няма как да се получи, а ако се получи, е невъзможно да се осъществи сексуален акт.

По този повод решихме да ви представим шест от най-тъпите и гадни секс пози, които иначе са прехвалени от дамските писаници.

1. Обърната ездачка

1426899

"С тази поза мъжът ще има най-добрата гледка - дупето ви в цялата му прелест..."

Впрочем именно тази "най-добра" гледка е препъникамъкът в цялата тази история. Уви, много са малко жените, които имат перфектни задници, следователно и гледката пред мъжете в повечето случаи няма да е най-якото нещо. Освен това мъжът ще изпитва определени затруднения да достигне до клитора на жената например, защото едновременно с това ще трябва и да се подпира, за да не се просне назад.

2. Еротичен акордеон

1426900

Дори само наименованието на тази секс поза е ужасно, а какво да кажем за ефективността ѝ. За да осъществите успешно еротичния акордеон, трябва и вие, и партньорката ви да сте доста гъвкави и да имате издържливи мускули на краката. В противен случай удоволствие от каквото и да е сексуално естество едва ли ще изпитате. Поне мускулната треска ви е гарантирана.

3. Всяка позиция върху маса

1426898

В женските списания това се нарича "да разнообразите сексуалния си живот", но след като се пробвате да правите секс върху маса, ще предпочетете да се върнете към удобното легло и то възможно най-бързо. Освен ако покривката върху кухненската мебел не е дебела и мека, или пък не сте се снабдили с няколко възглавници, сексът върху маса бързо ще се превърне във физическо мъчение най-вече за мацката и нейния гръб.

4. Изправени

1426901

Това е класическа секс мечта, която неизменно се върти във всички женски мозъци. Мъжът и жената се целуват, стигат до някоя стена, той я подхваща нежно и прониква в нея така, както са си прави. Да, но нещата не са никак лесни. Нищо, че по филмите всичко върви като по мед и масло. От една страна мъжът трябва не само да може да вдигне мацката, но и да я държи през цялото време. Познайте... няма начин. Освен ако всичко не приключи твърде бързо, а това няма как да е положителен развой на нещата.

5. Поза "Щъркел"

1426897

Жената се навежда да си върже обувките и изведнъж... ХОП, някой я боцва. Онова, което в никакъв случай не бива да се забравя, е, че тази поза, също като първата, излага всичко на показ. ВСИЧКО. Ако по време на невероятния секс в поза "Щъркел" жената внезапно припадне, не се притеснявайте - това е заради количеството кръв, което е нахлуло в главата ѝ.

6. Фанданго

1426902

Не, нямаме предвид групата, а последната гадна секс поза, за която ще говорим днес. Важно е да знаете, че това сексуално позициониране представлява огромен риск за коленете на партньорката ви. Очевидно е, че тази поза е измислена, за да бъде разнообразена мисионерската, но не смятаме, че "ъпдейтът" е особено добър. Да не кажем, че е ужасен. Момчета, ако правите секс в поза "Фанданго", слушайте добре какви звуци издава мацката под вас. Без да усетите, стоновете ѝ от удоволствие може да преминат в стонове от истинска болка, причинена от чупенето на коленните ѝ капачки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ