Топ 10 най-сексапилни татуистки в света

18.11.2015, 11:45

С кеф да се оставиш в ръцете им

   
 
Топ 10 най-сексапилни татуистки в света

Когато чуете думата татуист, какво си представяте? Най-вероятно някой брадясал мъжага, покрит с татуировки и обици, който по цял ден седи надвесен над голи тела и жужи с машинката. Да, този образ съществува, но съвсем незаслужено е изместил един друг тип татуировачи - сексапилните жени. Те също имат сериозен дял в света на татусите и сега ще ви го докажем, като ви представим десет от най-привлекателните мацки в света, които се прехранват като рисуват с мастило по телата на техните клиенти. Ех...

1. Клео Ватенстрьом

1598795

Е, освен от татуиране, Клео си изкарва хляба и като модел, което си е напълно логично. Работата ѝ е концентрирана в реалистичните татуси (черно-бели и цветни). Мацката признава, че се е запалила по татуировките, когато е бягала от училище и е прекарвала часове наред в различни студия. След време открива, че има талант и се посвещава на този вид изкуство. Готиното е, че обикаля света, така че може някой ден да я видим и на българска територия. Можете да разгледате нейни работи тук.

2. Сара Фабел

1598797

Родена е във Финландия. Става известна, когато започва да качва свои творения в Tumblr и Facebook. Работи в Калифорния. Ако ви е далече, може да видите какви татуировки прави тук.

3. Мони Марино

1598790

Първата си татуировка прави... върху себе си. Тогава още няма машинка, но това не ѝ пречи да татуира "М" на китката си с игла за шевна машина и розово мастило. Когато навършва 14 години, баща ѝ ѝ подарява истинска машинка за татуиране. Тя е самоук татуист. Ако искате да ви рисува, ще трябва да отидете във Виена. Разгледайте как работи тук.

4. Кинки Риусаки

1598794

Кинки прилича на кукличка. Специализирала се е в различни стилове, но най-много се гордее с умението да покрива стари татуировки, което си е доста трудно начинание. Живее и работи в Куала Лумпур. Разгледайте творбите ѝ тук.

5. Мегън Масакр

1598788

Тя е телевизионна звезда и зрителите я познават от предаванията "America's Worst Tattoos" и "NY Ink" по TLC. Ето как сама описва стила си на татуиране: "Зловещ, но все пак сладък. Комбинирам тъмно въображение със смели живи цветове, за да създам уникален стил." Работи основно в Ню Йорк, а нейното онлайн място е тук.

6. Мери Джой

1598796

Истински артист. Неин ментор е Ед Харди, който я наема в самото начало на татуистката ѝ кариера през 2007 г. Разгледайте работата ѝ тук.

7. Кат Абди

1598789

Родена е в Австралия, но решава да се премести във Великобритания. Там развива своя нео-традиционен стил. Разгледайте го тук.

8. Литъл Линда

1598791

Осиновена на шест месеца от родители, които в никакъв случай не могат да бъдат наречени традиционни, Линда е окуражавана да пътува, да учи и да бъде себе си. Така тя открива влечението си към татуировките, готвенето и катеренето. Живее и работи в Тексас, а онлайн можете да я откриете тук.

9. Роуз Харди

1598793

Родена е в Нова Зеландия, но живее в Ню Йорк. Твърди, че се вдъхновява от ретро фотографии, които обича да разглежда. Вижте какъв е талантът ѝ тук.

10. Тату Бейби

1598792

Специалиризала се е в черно-белите и фотореалистичните татуировки. Убедете се сами тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ