Тайните на едно бивше зайче на Playboy

03.08.2017, 16:00

Нека надникнем в еротичния свят на сладките зайчета

   
 
Тайните на едно бивше зайче на Playboy

Запознаваме ви с Барбара Уолтърс, по-известна като Боби The Bunny (втората отляво). На 22-годишна възраст, тя си казва, че тя иска да стане Playboy зайче в момента, в който вижда една на кориците на списанието, когато излиза от кафене. На следващия ден започва да работи в Playboy Club в Ню Йорк, където остава една година, преди да бъде зайче в Клуб Маями Плаза за още четири години и половина. Сега 69-годишната брюнетка напомня за преживяването, което описва като "най-доброто време в живота ми".

1. Има "майка зайка" и всички кандидатки минават първо през нея

В деня, след като Боби решава, че иска да бъде зайче, тя влиза директно в Нюйоркския клуб Оказва се, че точно в този момент те действително провеждат кастинг за зайчета.

Боби разказва, че на интервюто се явили около 200 момичета, от които били одобрени само 30-40, включително и самата тя.

Боби твърди, че кандидатките трябва да са красиви със секси фигура и излъчване, защото в крайна сметка това е Playboy. "Това ще ви позволи да прекрачите прага на вратата, но няма да се задържите дълго, ако нямате всички други необходими качества”, казва тя. След като външният вид и личността впечатляват майката на зайчетата, кандидатките трябва да се обърнете към управителя на клуба, който да даде одобрение за обличане на иконичния костюм. Момичетата обличат костюма и отиват в голяма стая с куп други момичета. Майката влиза и започва да определя коя става и коя не с "да", "не", "да", "не". За щастие Боби получава "да”.

2. Големите гърди не са задължително изискване

Огромният гръден кош не е предпоставка за одобрение, въпреки, че масово хората мислят точно обратното. "Не е нужно да имате големи цици, защото имаше тайни, с които ги караме да изглеждат по-големи." Боби пояснява, че костюмът е направен с малки чашки, които могат да бъдат пълнени с каквото ви падне.

3. Следва обучение за "зайчета”

Тяхното седмично обучение включва изучаване на точната подредба на алкохола, за да бъде улеснена максимално работата на бармана. Момичетата също се учат как правилно да носят табла, докато са с високи токчета, понякога с по 20 напитки наведнъж.

1955710

4. Зайчетата биват инспектирани от майката всяка вечер

Зайчетата не са напълно готови до моментът, в който не получат, одобрение от "майка зайка”. Изкъсо се проверява грима, прическата и костюма. Дрехите винаги трябва да са чисти и в изряден вид. Зайчетата трябва да се уверят, че изглеждат перфектно всяка вечер.

5. Някои от зайчетата може да се опитат да ви саботират

Макар че повечето от зайчетата се справят добре, винаги има няколко, които се опитват да изпъкнат за сметка на другите. Боби споделя, че едно от момичетата, което не я харесва, съсипва костюма ѝ. Но такова поведение е рядкост и между зайчетата цари хармония и разбирателство.

6. Забранено е да се излиза с клиенти

За да се уверят, че зайчетата спазват забраната, от Payboy изпращат "тайни клиенти”, които да следят поведението на момичетата.

1955708

Но именно в клуба Боби среща своя съпруг, 40-годишния Жул, който е старши клиент.

Той постоянно посещава клуба, за да я вижда, но е наясно, че тя няма право да му даде номера си. Една вечер той я причаква след работа и двамата решават, че ще бъдат заедно. Той спира а ходи в клуба, за да не ѝ създава проблеми и няколко години по-късно тя се омъжва за него. Двамата се радват на 33-годишен брак, докато той не почива.

7. Постоянно идват знаменитости

"През първата ми работна вечер срещнах Джони Карсън и той беше първият ми клиент", казва тя. - И той незабавно ме помоли да отида с него в лимузината си”. Боби спазва правилата на клуба и учтиво му обяснява, че това е първият ѝ работен ден. Срещала е също Хенри Дейвис младши и Елтън Джон.

8. Клиентите винаги искат да докосват опашките ни

"Голяма част от клиентите си играеха и дори дърпаха опашките ни и си мислеха, че не усещаме”. Благодарение на алкохола и пияните мъже Боби преживява доволно количество вулгарни действия, но въпреки това твърди, че харесва всеки детайл от работата си. За нея времето, прекарано като зайче е най-страхотното в живота ѝ и често мислено се връща назад в клуба и си спомня как сервира алкохол по масите. Боби твърди, че винаги ще си остане зайче!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ