Странното поведение на порно-маниаците

05.05.2019, 16:00

На тези хора им трябва малко

   
 
Странното поведение на порно-маниаците

Какво става, когато целият сървър на любимата ти онлайн игра сдаде багажа?

Ами, опираш до Pornhub. Или поне това ни съобщават от порно сайта. Когато играта Fortnite крашнала на 11 април 2018-а, търсенето на думата "Fortnite" в Pornhub скочило с 60%. Явно игрите държат играчите от това да се заиграват със себе си. 

2068835

Когато излезе филм, винаги има кой да потърси съответната порно пародия.

Така, например, думата "призрак" започнала да се появява съмнително често в търсачката на Pornhub след появата на последния "Ловци на призраци". Това означава, че е пълно с хора, които е напълно достатъчно да гледат тотално несексуален филм и да се впуснат в ръкопашните истории с приятеля си там долу.

2068837

Празниците са си призници.

Нормално е трафикът по порно сайтовете да е по-висок по време на празниците. Повече свобдно време, повече осамотение. Но нормално ли е, когато дойде съответният празник, хората да се скъсват да търсят нещо тематично и релевантно?

2068836

Новините не са само информативни.

Да, очевидно новините могат да действа и възбуждащо. Означава ли всичко това, че в нощта на Оскарите хората ще се интересуват и от това по какъв друг начин могат да се използват продълговатите статуетки? Може да се обзаложите, че е така! 

2068838

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ