Странни неща, които я възбуждат

23.02.2017, 15:45

Доста странни, бихме казали

   
 
Странни неща, които я възбуждат

Женската възбуда е необятна територия, която все още никой не е опознал напълно. Оказва се, че освен по стандартната процедура, дамите се възбуждат и от куп други не чак толкова секси фактори. Не бързай да си взимаш сутрешен душ! След малко ще разбереш защо!

Заведи я на увеселително влакче

Според проучване, хората, които току що са слезли от такова съоръжение някак си намират противоположния пол за още по-атрактивен. И всичко това се случва заради учестеното дишане и засиленият сърдечен ритъм. Ако не ти се занимава с подобни неща, можеш просто да ѝ пуснеш филм на ужасите. Абе, адреналин му е майката!

1865414

Какъв цвят е тениската ти?

Оказва се, че жените намират за по-сексапилни мъжете, които са облечени в различни нюанси на червеното. Защо пък да не обуеш и боксерки в този цвят?

Бива ли те в танците?

И да не си Майкъл Джексън, знай, че жените най-много се кефят на начина, по който кимаш с глава и си въртиш торса. Тези движения предизвикват май-голяма възбуда у противоположния пол.

Ако много си се препотил от танците, не се тревожи. Жените се възбуждат от естествената ти миризма. Така, че можеш да си позволиш да пропуснеш дезодоранта, тя изобщо няма да ти се сърди.

Сипи ѝ една, две чаши червено вино

1865416

Смята се, че жените, които изпиват по две чаши вино на ден имат повишено сексуално желание. Налей ѝ малко и се наслади на резултата!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ