Стимулиращи секс факти

18.05.2016, 12:30

От които ще ви стане странно

   
 
Стимулиращи секс факти

Фактите за секса са винаги интересни и винаги полезни.

Семенната течност се състои от вещества, които повишават настроението, като тестостерон, окситоцин, серотонин, както и хормон, който засилва привързаността - кортизол и добрия за съня мелатонин.

Оргазмът може да пречисти синусите ви. Така е, защото по време на оргазъм в тялото ви има приток на адреналин, който кара тъканите в носа да се свиват, отпушвайки синусите.

Гейовете турци могат да избегнат военната служба, но само ако покажат свои снимки, докато правят секс. Но само при условие че са пасивните партньори и лицето им се вижда ясно на снимката.

1709950

Бил Гейтс разработва ново поколение тънки кондоми.

Авторът на "Боен клуб" Чък Паланюк слушал разговори по секс телефони и посещавал секс чатове, за да намира интересни и оригинални истории за творбите си.

1709949

Херпесът на устните може да причини генитален херпес. 50% от новопоявилите се генитални херпеси са се появили след орална любов, правена от партньор с херпес на устата.

Създаден е специален космонавтски костюм, с който (някой ден) хората в Космоса да могат да правят секс.

1709948

Около 10% от хората правят секс на работното си място.

В Северна Корея има около 2000 жени, включени в "Отряда за удоволствия", чиято задача е да осигуряват забавление и сексуални услуги на много важни хора в държавата.

Има имплант, който може да се постави хирургически и чрез който да получавате оргазъм с натискането на един бутон.

1709952

Сексуалните звуци в парчето "Rocket Queen" на Guns N'Roses са истински и са записани, докато Аксел правил секс с гаджето на Стивън Адлър в студиото.

Сексът с животни не бил незаконен във Вашингтон до 2005 г., когато един мъж на име Кенет Пинян не починал при снимките на филм, след като правил анален секс с кон в конски бардак. Представяте ли си, че има такова място като конски бардак?!

В Древна Гърция малките пениси били на почит, а големите били за старците и варварите.

В дело срещу марихуаната през 1937 г. се казвало, че "марихуаната кара бели жени да търсят сексуален контакт с негри".

Спането по корем може да предизвика странни, страшни и сексуални сънища.

Римляните използвали растение на име Силфиум като средство за контрацепция. Правели толкова много секс, че накрая то изчезнало.

През 1987 г. един затворник счупил разделителното стъкло и счупил лампите, за да прави секс с жената, която му била на посещение. Другите затворници му помогнали като барикадирали вратите.

1709953

Крис Рок дал копие от секс записа на Памела Андерсън на 15-годишно момче, което умирало от рак.

Мирисът на женски сълзи трайно намалява сексуалната възбуда и производството на тестостерон в мъжа.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ