Стани майстор на флирта

03.02.2017, 12:00

Каква е тайната?

   
 
Стани майстор на флирта

Сигурно постоянно се чудиш как да се сдобиеш с номера на красавицата от съседния вход, която засичаш всяка сутрин като излизаш за работа. Или пък ти все ти се иска да завържеш разговор със симпатичната девойка от бара, но не ти достига смелост.

Какво да кажеш? За какво ще си говорите? Ами ако настъпи неловко мълчание сигурно ще потънеш в земята от неудобство. А след това вероятно няма да получиш втори шанс...

Има безброй начини да се запознаеш с желания обект, но най-ефикасният винаги ще бъде чувството за хумор. Но какво става в случай, че се опитваш да си забавен, но в действителност никой не се смее на шегите ти? Няма лошо да пуснеш някоя смешка, но първо се опитай да разбереш какви са интересите на жената. Ако имате общи теми на разговор, работата е готова. Може да провериш това като заговориш за някоя актуална напоследък тема или пък да припомниш случка, на която и двамата сте били свидетели. Но внимавай, ако е свързана с човека, който онзи ден се е подхлъзнал на замръзналия асфалт и е паднал по дупе. Жените рядко обичат да се шегуват с чуждото нещастие.

Ако все пак шегичките не ти се получават, просто гледай да се държиш естествено и не се панирай излишно.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ