Сексуалните ѝ фантазии, които тя никога няма да ти признае

28.10.2021, 09:00

Затова ти ги издаваме ние

   
 
Сексуалните ѝ фантазии, които тя никога няма да ти признае

Жените са много потайни и често се правят на чисти и невинни. Истината е, че техните фантазии превъзхождат мъжките по извратеност. Сега ще разберете защо:

"Много ми се ще да се заснемем, докато го правим. Не е необходимо да го качваме никъде. Видеото ще бъде за лично ползване.”

"Имам странна фантазия, която включва нещо като "изнасилване”, но едва ли някога ще имам смелостта да го призная на приятеля си. Иска ми се той да доминира над мен и да прави с тялото ми каквото си поиска.”

1872326

"Мечтая да правя страстен секс в офиса. Ще застана до бюрото му и ще започна бавно да разкопчавам копчетата на ризата си. Той ще избута всички предмети от бюрото на пода и ще ме качи отгоре, вдигайки полата ми.”

"Представям си как докато правим секс с партньора ми, в стаята влизат двама наши приятели. Но вместо смутено да напуснат помещението ми се иска да се включат в забавлението ни.”

"Винаги ми се искало да пробваме тройка с друга жена. Често гледам лесбийско порно и ще ми е интересно да пробвам.”

1872325

"Идеята за секс парти винаги ми се е струвала много добра. Ще ми се да заведа приятеля си на подобно събитие и да пробваме разменяне на партньори.”

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ