Сексапилни арестантки и възбуждащите им престъпления

02.08.2014, 13:14

Заслужават да бъдат напляскани

   
 
Сексапилни арестантки и възбуждащите им престъпления

Повечето жени харесват лошите момчета. Същото важи и за нас, мъжете. Падаме си по палави мацки, които са вършили лоши неща. Сега да не помислите, че искаме да си имаме работа с престъпнички. Просто обичаме рисковите ситуации.

За да няма недоразумения какво разбираме под лоши възбуждащи момичета, ви предлагаме няколко снимки на секси арестантки, които ще пожелаете собственоръчно да напляскате.

1. Алексис Найерс

1352493

Обвинение: Кражба

Найерс е сестра на плеймейтката Тес Тейлър. Мацката има малко проблеми с наркотиците, единият от които за жалост е хероин. Именно дрогата е причината Алексис да тръгне да краде. Тя пледира за невинна, но получава присъда от 180 дни затвор и три години пробация.

2. Ариани Селесте

1352495

Обвинение: Домашно насилие

Селесте е арестувана в Лас Вегас заради домашно насилие. С приятеля ѝ Правийн Чандра влизат в схватка. Чандра обвинява Ариани в това, че го е ритнала в носа, а тя на свой ред заявява, че половинката ѝ се е опитал да я удуши. На нас ни звучи като малко по-грубичка секс игра, но знае ли човек.

3. Бриана Гути

1352494

Обвинение: Кражба

Не можем да разберем как жена, която е пълно копие на адски яката актриса Ева Мендес, може да бъде задържана. Сигурно полицаят, който я е арестувал, е бил от женски пол.

4. Катрин Денис

1352492

Обвинение: Притежание на алкохол и опасно шофиране в непълнолетна възраст

20-годишният модел е арестувана докато си порка в колата. Според профила ѝ в интернет тя е "момиче от малък град с големи мечти", която "е модел от 14-годишна". Малка, но вече знае.

5. Линда Бейкър

1352496

Обвинение: Шофиране в нетрезво състояние

Тази криминално секси престъпничка има СЕДЕМ различни снимки от арестувания. Първата е от май 2010 г., когато е арестувана за шофиране в нетрезво състояние. През август същата година е задържана заради шофиране с изтекла книжка. През ноември, пак 2010 г., нарушава пробацията си. Два пъти. През цялата 2011 г. няма никакви проблеми, но за сметка на това на следващата година цели три пъти осъмва в районното.

6. Линдзи Евънс

1352490

Обвинение: Неплатена сметка

Преди да стане Плеймейтка за месец октомври 2009 г., Линдзи е Мис Тийн Луизиана САЩ 2008, но след ареста короната ѝ е отнета. Заедно с няколко приятелки "забравили" да си платят сметка от 46 долара, но Линдзи по някое време се върнала в ресторанта, където полицаите вече изследвали съдържанието на чантата ѝ.

7. Нина Добрев

1352497

Обвинение: Ексхибизионизъм

Българката-американка и най-вероятно македонка Нина Добрев решава да се качи на един мост и да се разголи заедно с някои нейни колеги. Ние ѝ прощаваме.

8. Рейчъл Катрин Лемлер

1352499

Обвинение: Шофиране в нетрезво състояние

Това момиче много ни прилича на Карли Рей Джепсън, която пее песента "Хей, аджъс мечо...". Сетихте се, нали? Рейчъл е на 19 години, когато я арестуват, но крехката ѝ възраст не може да обясни широката ѝ усмивка.

9. Рейлийн Агилар

1352491

Обвинение: Шофиране в нетрезво състояние

Тя е Мис Мексико САЩ 2008. Арестувана е след като в 4 сутринта полицейски служител я е накарал да духа... на дрегера. Снимката, която виждате, е направена около 6 ч. сутринта. Доста е свежа за емоциите, които изживява, не мислите ли?

10. Ребека Катлийн Маккартни

1352498

Обвинение: Притежание на наркотици и сексуално поведение

Оказва се, че една палава нимфоманка със сладко чипо носле няма право да получи секс, така ли?

11. Сара Джийн Исбистър

1352500

Обвинение: Всичко, за каквото се сетите

Тази Сара е много, много лоша. В интернет могат да се открият седем нейни снимки от седем различни ареста. Първата е от септември 2010 г. Следват множество задържания за най-различни обвинения. Арестантската история на Сара е доказателството, че някои хора просто никога не могат да се научат.

12. Стефани Дейвис

1352501

Обвинение: Нахлуване в чужда собственост

Версиите за ареста на тази хубавица са много. В крайна сметка май Стефани си е лежала на някакво открито поле, когато лош чичко е дошъл и е заявил, че това е частна собственост. Чичковците са зли!

13. Тори Блек, позната като Мишел Чапман

1352502

Обвинение: Домашно насилие

Познато ли ви е това лице? Не е случайно - тя е една от най-сексапилните порно звезди. Оказва се обаче, че Тори Блек освен секси, може да е и опасна. През януари 2012 г. тя и годеникът ѝ се скарват в хотел. Обвинението е, че Тори е набила половинката си. Смяяятай!

14. Ванеса Локнаут

1352503

Обвинение: Шофиране с невалидна книжка

През юни 2003 г., на 18-годишна възраст Ванеса е арестувана заради невалидна шофьорска книжка. Същото се случва през април 2014 г. Палавница.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ